Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Klapa Rišpet rasprodala Lisinski 40 dana prije koncerta Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. siječnja 2019. god. u 12:05

klapa1801

 

Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa, rasprodala je svoj prvi veliki zagrebački koncert, u dvorani Vatroslava Lisinskog, 26.02.2019., te je radi iznimno velikog interesa publike zakazan još jedan koncert 27.02.2019. Svi ljubitelji klapske pjesme imat će priliku uživati u prekrasnoj večeri za pamćenje, prepunoj emocija i dalmatinske glazbe. Neke od njihovih najpoznatijih pjesama kao što su 'Kad je pošla ća', 'Šta mi ljube oćeš kazat', 'Fališ mi', 'Prsti zapleteni', 'Samo njoj ću pivat', 'Šapnut ću ti tajnu', samo su neke od skladbi uz koje su se rodile mnoge ljubavi, uz koje su se otplesali prvi plesovi, stvorila prijateljstva i najljepše uspomene.


Opširnije...
 
Prvi hip-hop festival u planinama - Fresh Mountain! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. siječnja 2019. god. u 11:51

fresh1801

 

Tim koji stoji iza popularnog Fresh Island festivala, odlučio je svojim posjetiteljima ponuditi nešto drugačiju zabavu - zimski urbani festival na snijegu. Prvo izdanje Fresh Mountain festivala održat će se u francuskim Alpama, u skijalištu Les Orres, od 09. do 15. ožujka ove godine. Uz uživanje u zimskim sportovima, izvođači koji će grijati atmosferu na premijernom izdanju festivala su B Young, Not3s, DJ Luck i MC Neat, Tim Westwood i DJ Semtex.


Opširnije...
 
Mike & Me - dugoočekivano osvježenje na glazbenoj sceni Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 16. siječnja 2019. god. u 14:31

mike1601

 

Pravo je vrijeme za jedno odlično glazbeno osvježenje! Hrvatski DJ i producent Mike & Me predstavlja najnoviji singl Feel Your Love, koji svojim zaraznim ritmom poziva na plesne podije i s kojim kreće u pohod na top ljestvice. Da ovaj mladi DJ i producent misli ozbiljno, govori i podatak da je u pripremi još jedan singl koji će uskoro izdati za veliku svjetsku izdavačku kuću Armada Music, koja će mu zasigurno otvoriti vrata u svijet onih najvećih.


Opširnije...
 
Zaplešite na lude dance ritmove na velikom plesnom maratonu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. siječnja 2019. god. u 11:32

minea1401

 

Dance is back! Zaplešite na lude dance ritmove na velikom plesnom maratonu uz dance kraljice I Bee i Mineu i posebnog gosta Dreleta! Nakon novogodišnjih gozbi razgibajte nožice i skinite koje kilicu uz najveće dance hitove.


Opširnije...
 
Qatar Airways kao prvi korak do odmora iz snova Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 27. prosinca 2018. god. u 13:47

quatar2712

 

Putovanja su jedina stvar koju kupujemo, a čini nas bogatijima. Uspomene koje steknemo kada se maknemo iz naše zone komfora i posjetimo neko novo mjesto, ono su što traje zauvijek. Mnogima će se tako zasigurno, na listi novogodišnjih želja i odluka, pronaći i ona da više putuju i posjete mjesta o kojima već neko vrijeme maštaju.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 324

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.