Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Svjetski uspjeh Hrvatske firme u Las Vegasu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. listopada 2019. god. u 11:10

parada2210

 

Las Vegas, grad neprestane zabave, noćnih klubova i igara na sreću jedan je od najpoznatijih gradova na svijetu. U gradu koji nikad ne spava i ultimativnom sinonimu za najluđe partyje, teško je izvesti nešto do sada neviđeno i nesvakidašnje. No, mala firma iz Hrvatske može se pohvaliti upravo time. Naime, PLAYBOX, agencija za produkciju i organizaciju evenata i Gabrijel Krstanović, osnivač Vegas Music Foundationa, osmislili su festival svjetskih razmjera naziva Vegas Electric Parade.


Opširnije...
 
Najveći festivalski brend na svijetu najavljuje novo širenje Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 16. listopada 2019. god. u 11:26

ultra1610

 

Procjenjuje se da elektroničku glazbu na svijetu sluša više od 1.5 bilijuna slušatelja čime je ovaj žanr zasjeo na visoko treće mjesto po slušanosti, odmah iza popa i rocka. Dokazuju to i brojni svjetski specijalizirani festivali te izvođači koji po broju nastupa te godišnjoj zaradi itekako imaju status mega zvijezda. Biti na samom vrhu znači biti bolji, veći i drugačiji od ostalih, a kako se to radi najbolje zna Ultra Music Festival. Tri je godine zaredom ovaj festivalski brend proglašavan najboljim festivalom elektroničke glazbe na svijetu, a ovih se dana okitio još jednom laskavom titulom. Ultra je i službeno postala najvećim svjetskim festivalskim brendom, nakon što je na popis brojnih destinacija gdje se održava dodala i bliskoistočni dragulj Abu Dhabi.


Opširnije...
 
Sve je spremno za humanitarni koncertni spektakl u Zagrebu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 16. listopada 2019. god. u 11:14

dive1610

 

Hrvatska je postigla najveći uspjeh u svjetskim razmjerima u iskorjenjivanju bolesti štitnjače. Riječ je o bolesti koja najčešće pogađa žene, a u ovom smo području zasjenili zemlje poput Njemačke, Francuske i Belgije. Poručio je ovo akademik Zvonko Kusić na predstavljanju humanitarnog koncerta 4 DIVE koji će se održati 22. listopada 2019. godine, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu s početkom u 20 sati. Glazbenicama Radojki Šverko, Martini Tomčić Moskaljov, Ivani Husar Mlinac i Mariji Husar Rimac pridružit će se i Bruno Krajcar, a bit će ovo jedinstveno umjetničko druženje s posebnom porukom za sve one koje je dotakla ova bolest.


Opširnije...
 
Kultni zagrebački Booze and Blues bar slavi svoj 5. rođendan Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 15. listopada 2019. god. u 11:52

blues1510

 

U samom središtu Zagreba, na adresi Tkalčićeva 84, u listopadu 2014. otvoren je Booze and Blues bar Zagreb, istinska oaza zaraznih blues, soul, jazz i rock ritmova, koji je donio novi duh jedne drugačije glazbene priče na zagrebačku, ali i hrvatsku klupsku scenu.


Opširnije...
 
Pokreti triju žena donose predstavu '3' by Dance Company &M Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 11. listopada 2019. god. u 11:49

iva101019

 

Nakon uzastopnog niza uspješnih predstava, uz specijalno publici dragu predstavu "Room N°7" (nastalu u suradnji Dance Company &M sa Juditom Franković Brdar), duo &M kreirao je novu kazališnu plesnu poslasticu - "3" i to ovoga puta kao koautorski trio &Mica Andree Solomun i Eme Janković sa Ivom Čevizović.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 345

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.