Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Svjetska glazbena atrakcija ARTBAT dolazi na Pag Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 29. lipnja 2020. god. u 12:39

rab2706

 

Ukrajinski DJ dvojac ARTBAT posljednjih se godina strelovito penje na listama najpopularnijih DJ-a. Za nekoliko dana Artur & Batish nastupit će na prvom BSH Island Festivalu koji se na otvorenom na plaži Zrće na Pagu održava od 9. do 13. srpnja u klubovima Noa i Kalypso. Prvi hrvatski ljetni festival izazvao je veliki interes mladih kako iz Hrvatske tako i brojnih europskih zemalja.


Opširnije...
 
BSH Festival prvi je ljetni festival u Hrvatskoj Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 25. lipnja 2020. god. u 07:59

bsh2006

 

Prvi europski ljetni BSH Festival najavljuje nikad zabavnijh pet dana uživanja u vrhunskoj glazbi na hrvatskoj obali. Ovaj hrvatski festival brend od 9. do 13. srpnja u klubove Noa i Kalypso na Zrću dovodi svjetske glazbene zvijezde ARTBAT, PACO OSUNA te HONEY DIJON.


Opširnije...
 
Najposebniji doček ljeta i ove godine bio je u Dubrovniku Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 23. lipnja 2020. god. u 12:19

dubrovnik2006201

 

Danas je i službeno stiglo ljeto, taj divni period u godini kada je sve moguće. Dani su duži, noći vrele, energija posebnija i ljubav zanosnija. Na Prvi dan ljeta obilježava se i Svjetski dan glazbe, pa tako glazbenici diljem planeta nastupaju na javnim gradskim površinama, podsjećajući na važnost glazbe u svakodnevnom životu.


Opširnije...
 
Kostrena postaje ljetno odredište vrhunske zabave Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 18. lipnja 2020. god. u 12:06

kostrena1806

 

Kostrena se priprema za nikad luđe ljeto. Obalna šetnica i njezine plaže od 19. lipnja do 31. kolovoza postaju velika pozornica i nezaobilazno mjesto dobre zabave. Uz Turističku zajednicu Općine Kostrena, Općinu Kostrena, Centar kulture Kostrena i KD Kostrena, u organizaciji sudjeluju i brojni ugostiteljski objekti koji su za Ljeto u Kostreni pripremili izvrstan i raznovrstan program za različite ukuse i uzraste koji će potrajati sve do kraja kolovoza.


Opširnije...
 
U Echo Club po partiju biljara, pikada ili stolnog nogometa! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 17. lipnja 2020. god. u 12:50

 

Riječka oaza zabave, Echo Lounge Club Rijeka, nedavno je u potpunosti obnovio svoj prvi kat i ponudio svojim gostima mnoštvo zabavnog sadržaja. Zabavite se s ekipom u ugodnom ambijentu kluba, uz pokoju partiju biljara, pikada ili stolnog nogometa dugo u noć.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 355

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.