Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Ovo su zgodni Hrvatski odbojkaški reprezentativci Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 21. svibnja 2019. god. u 09:20

odbojka2105191

 

Hrvatski odbojkaški reprezentativci stvarno su zgodni. Ovi visoki i atletski građeni sportaši okupirat će našu pažnju u nekoliko mjeseci koji su pred nama. Ususret utakmicama Europske zlatne lige, dečki su odradili snimanje portreta zahvaljujući kojem ćemo ih upoznati u novom, zanimljivom ruhu.


Opširnije...
 
Kreće prodaja ulaznica za veliki spektakl na Šalati Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 21. svibnja 2019. god. u 08:50

salata200519

 

Važno je baviti se sportom! Poruka je to koju često čujemo ali kada je prenesu najveći sportaši Hrvatske, ujedinjeni u projektu Gem Set Hrvatska, onda ona zasigurno dobije još najveći mogući značaj. Nažalost, sva djeca u Hrvatskoj nemaju mogućnost bavljenja sportom jer dolaze iz sredina u kojima nema sportske infrastrukture, a upravo je to bio glavni razlog koji je potaknuo Zakladu Marin Čilić na organiziranje jedinstvenog humanitarnog i sportskog spektakla koji će se održati 12. lipnja 2019. na SRC Šalata. Ulaznice kreću u prodaju sutra, a moći će se osigurati putem sustava ulaznice.hr.


Opširnije...
 
15 novih imena u lineupu festivala Ultra Europe! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 16. svibnja 2019. god. u 12:39

ultra1605

 

Do početka najočekivanijeg događaja ljetne sezone ostalo je nešto manje od dva mjeseca, a za sve one koji su već počeli planirati ljeto iz snova te provode o kojima će pričati još godinama, stiže još jedna odlična glazbena vijest! Festival ULTRA Europe, koji će se održati od 12. do 14. srpnja u Splitu, najavljuje dolazak 15 novih izvođača - listu najnovijih imena, koja će nastupiti na sedmom izdanju predvode Cheat Codes, Steve Aoki, Nicky Romero, Sunnery James & Ryan Marciano, Gud Vibrations, Tchami X Malaa, Rezz, Lost Kings i Jeffrey Sutorious. Ovogodišnje izdanje predstavlja najskuplji festivalski lineup u povijesti, a uz dolazak mega zvijezda Swedish House Mafie, ULTRA Europe će zasigurno obilježiti ljetnu sezonu 2019 u cijelog Europi!


Opširnije...
 
Restoran Vodnjanka oduševljava na čak dvije lokacije Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. svibnja 2019. god. u 09:51

vodnjan1505191

 

Istra je naš srcoliki poluotok, kojeg često nazivaju i hrvatskom Toskanom. Razloga za to je mnogo, od prelijepe prirode, bujne vegetacije, slikovitih, zelenih dolina i šarmantnih, vijugavih, vinskih cesta, a jedna od njezinih najistaknutijih karakteristika, zbog kojih ju posjećuju turisti iz cijelog svijeta, nesumnjivo je gastronomija. Istarska kuhinja prava je mala riznica i bogatstvo okusa, boja i mirisa. Ona je odraz spomenute netaknute prirode i blizine mora koje ju okružuje, što u konačnici rezultira čarobnim namirnicama i apsolutno fantastičnim jelima. Istra s punim pravom nosi epitet gastronomske meke, a među njenim brojnim restoranima, posebice se ističe Vodnjanka, svojevrsna istarska institucija, mjesto s dugom i bogatom poviješću. Prva lokacija restorana otvorena je u istoimenom gradiću Vodnjanu, još davnih 60-ih godina. Priču je pokrenula baka Ana, otvorivši tipičnu istarsku konobu s nekoliko skromnih, ali iznimno ukusnih domaćih jela. Njezina kćer Svjetlana Celija preuzela je obiteljski posao krajem 70-ih i s godinama pretvorila Vodnjanku u jedan od najistaknutijih restorana cijele Istre. Svjetlana je do danas ostala vlasnica i chefica Vodnjanke, njezino zaštitno lice, a dobitnica je mnogih kulinarskih nagrada, među kojima je i ona Turističke zajednice Istarske županije kao „osobi s više od 50 godina iskustva rada u vlastitome restoranu“.


Opširnije...
 
Osjetite dašak antičkog Rima u srcu Slavonije Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. svibnja 2019. god. u 07:41

rimski1505

 

Edukativno - zabavna manifestacija Rimski dani, koja se krajem proljeća održava u Vinkovima, tokom godina postala je iznimno popularan i prepoznatljiv turističko - zabavni događaj u ovom dijelu Slavonije. Osmišljena od strane turističke zajednica grada Vinkovaca, koja u suradnji s Gradskim muzejom Vinkovci te ostalim partnerima, a uz potporu Grada, svake godine predstavlja Vinkovce na originalan i jedinstven način: kroz žive slike Colonie Aurelie Cibalae.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 334

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.