Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Marin Čilić najavljuje projekt stipendija svoje Zaklade Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 24. listopada 2018. god. u 10:04

marin2410

 

Svako dijete ima fundamentalno pravo na ostvarivanje svog punog potencijala. Upravo je to nit vodilja koja je našeg proslavljenog tenisača Marina Čilića potakla na ideju da kroz sustavnu pomoć doprinese zajednici, prvenstveno djeci i mladima. Tako je s radom krenula Zaklada Marin Čilić koja kroz obrazovne, sportske i programe ohrabrivanja, potiče okruženje u kojem svatko ima priliku slijediti i ostvariti svoje snove, a danas je objavljen natječaj za novi projekt - dodjelu stipendija klasičnim mladim glazbenicima i sportašima te školama, koji traje do 22. studenog 2018. godine. Cilj projekta je pružiti podršku darovitoj djeci i mladima, koje okolnosti, poput nedostatka financijskih sredstava, sprječavaju da usavrše svoje vještine i ostvare svoje snove.


Opširnije...
 
Cirque du Soleil predstavlja revolucionarnu aplikaciju Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 23. listopada 2018. god. u 12:27

avatar2310

 

TORUK - The First Flight, nesvakidašnje iskustvo s potpisom Cirque du Soleil i inspirirano filmom AVATAR Jamesa Camerona, uskoro stiže u zagrebačku Arenu u sklopu europskog dijela velike svjetske turneje. Posljednja je ovo i jedinstvena prilika da se pogleda ova čudesna predstava, a u trenutku kad se ugase svijeta i da znak za početak, kreće posebna magija za gledatelje. U suradnji s dugogodišnjim partnerom tvrtkom SAP, jednog od najvećih proizvođača softvera na svijetu, razvili su revolucionarnu aplikaciju koja omogućuje publici da postane dijelom predstave kao nikada do sad.


Opširnije...
 
Omiljeni Hugo's Bar proslavio svoj prvi rođendan Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 22. listopada 2018. god. u 10:49

hugo1910181

 

Ovaj vikend bio je u znaku Hugo's Bara koji je proslavio svoj prvi rođendan. Omiljen od strane svojih gostiju, Hugo's je bio mjesto gdje zabave nije nedostajalo. Zagrebački DJ Emilio Dalbello pobrinuo se za vatrenu atmosferu i zabavu koja je potrajala dugo u noć i svima koji su se u tom trenutku našli na Jarunu, zajedno s Hugo's ekipom omogućio večer za pamćenje.


Opširnije...
 
Galleria Business Center slavi svoj veliki 20. rođendan Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 18. listopada 2018. god. u 14:06

gallery1910

 

Galleria Business Center slavi svoj veliki 20. rođendan na koji ste svi pozvani. Godine truda, rada i dugog postojanja valja lijepo obilježiti i upravo zato Galleria Business Center organizira nezaboravnu proslavu, koja će se održati 25. listopada 2018. godine s početkom u 18 sati. Business - Fashion - Food ili skraćeno BFF, novi je koncept koji omogućuje ugodno provedeno vrijeme u prostorijama Galleria Business Centra.


Opširnije...
 
Brojni poznati uveličali otvorenje nove Komedijine scene Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. listopada 2018. god. u 12:54

komedija1510181

 

Premijernim izvedbama komedije 39 stepenica otvorena je 68. sezona Kazališta Komedija! Špijunska parodija u režiji Marka Jurage izvedena je na novoj sceni Jazz&Cabaret klubu Kontesa, a sudeći prema ovacijama i gromoglasnom pljesku, zagrebačko je kazalište najavilo još jednu uspješnu sezonu za koju će se zasigurno tražiti ulaznica više. Izvorno špijunski roman škotskog autora Johna Buchana kojem je svjetsku slavu donio Alfred Hitchkock adaptiravši ga za film, za kazalište je prilagodio Patrick Barlow. Uvrnuta i duhovita igra u tradiciji Montyja Pytona, s naglaskom na farsi i parodiji, ostvaruje se kazališnim sredstvima i iznimnom glumačkom vještinom, a koliko je uspješna Komedijina adaptacija govori činjenica da je gledatelju teško povjerovati da se na sceni pojavljuju samo četiri glumca, a ne cijeli ansambl.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 319

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.