Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Arena Centar prezentirao novi koncept Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. listopada 2018. god. u 12:30

arena1510181

 

Najmoderniji shopping centar u regiji s više od 200 dućana i najširom ponudom pred sobom ima novu, posve magičnu kampanju. Arena Centar je mjesto gdje sve što zaželite, možete i ostvariti, ali doslovno. Gleda vam se najnoviji film? Može. Hitno trebate novu jaknu ili cipele? Može i to. Gladni ste ili bi rado popili svoje najdraže piće u dragom društvu? I ta zaželjena želja će vam biti ispunjena. „Baš sve“ što trebate i zaželite, nalazi se u Areni Centar; od najbolje shopping destinacije, najbolje gastro ponude do najbolje zabave.


Opširnije...
 
Samo zbog skijaša i partijanera oni stižu u Švicarsku! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. listopada 2018. god. u 13:34

knock1210

 

Znaš li gdje će i ove zime skijati i partijati 2.000 mladih Hrvata? Svoj 8. rođendan KnockOut Snow Festival (www.knockoutsnowfestival.eu) slavi u Švicarskoj na jednom od najboljih svjetskih skijališta - 4 Doline, koje broji čak 412 kilometara staza. Festival se održava od 5. do 12.01.2019., a hrvatski skijaši i partijaneri okupirat će Veysonnaz, Thyon i Nendaz.


Opširnije...
 
Tenisači Davis Cup reprezentacije u sigurnim rukama Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. listopada 2018. god. u 13:17

davis1110181

 

Sinoć je u Zagrebu otvorena Poliklinika Medical Body Balance za fizikalnu medicinu i rahabilitaciju sa fizikalnom terapijom, ortopedijom i traumatologijom. Svečanom otvorenju prisustvovali su brojni uzvanici među kojima i poznati sportaši koji se s povjerenjem dugi niz godina uspješno rehabilitiraju kod Velibora Viboha, dipl.physioth, vlasnika poliklinike, danas službenog fizioterapeuta hrvatske DAVIS Cup reprezentacije.


Opširnije...
 
Šetnja s dinosaurima - spektakl u Areni Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 11. listopada 2018. god. u 11:34

hi1110181

 

Zagreb se sprema na povratak najvećih i najstrašnijih bića koja su ikad kročila planetom Zemljom! ŠETNJA S DINOSAURIMA - Spektakl u Areni ime je najpopularnije i najveće predstave posvećene ovim čudesnim životinjama, a u Hrvatskoj će, u sklopu velike svjetske turneje, od 8. do 10. ožujka 2019. godine, biti prikazana pet puta. Live show u trajanju od sat i četrdeset minuta temelji se na nagrađivanoj BBC emisiji koju je pogledalo više od 700 milijuna ljudi, a donosi i obećaje nešto potpuno drugačije i posebno! 18 dinosaura u svojoj prirodnoj veličini lovi, šeta, njuši i kruži nad gledateljima te ih vode na povijesno edukativno putovanje u drevni svijet prije 200 milijuna godina u kojem su vladari bili upravo oni.


Opširnije...
 
Od danas u prodaji ulaznice za sedmo festivalsko izdanje Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 09. listopada 2018. god. u 09:50

ultra0510181

 

Jedinstvena domaća inačica najvećeg svjetskog glazbenog spektakla nedavno je najavila datum ponovnog okupljanja, a oni najnestrpljiviji od danas mogu započeti s pripremama i u svoje ljetne party kalendare upisati ime ULTRA Europe. Danas će, točno u 12 sati, u prodaju biti puštene ulaznice za sedmo izdanje jedinstvenog destinacijskog festivala koji nas od 11. do 17. srpnja 2019. godine očekuje u Splitu, Braču, Hvaru i Visu. Svi oni koji su se prethodno registrirali na službenoj stranici festivala ulaznice će moći kupiti po najpovoljnijim cijenama, a osim trodnevnih i VIP ulaznica za splitski Poljud, ULTRA je ove godine najavila dva nova paketa ulaznica – Destination ULTRA Europe ulaznice i RESISTANCE Croatia ulaznice.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 319

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.