Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Makarana Beach Klub osvojio srca gostiju iz cijelog svijeta Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 10. kolovoza 2018. god. u 09:43

makarana1008

 

Najljepše ljetne uspomene koje se pamte cijelog života ispisane su u srcu Makarske rivijere. Prekrasan Makarana Beach Club proteklog mjeseca ljetni je dom svakodnevnih nezaboravnih provoda ispunjenih glazbom, plesom, pozitivnom energijom i najljepšim emocijama. Morska čarolija koja svake večeri dobiva potpuno novu i drugačiju dimenziju, oduševila je tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta te na samom vrhuncu turističke sezone zabilježila rekordnu posjećenost ove omiljene ljetne party destinacije.


Opširnije...
 
Vrhunska zabava Bolske Fjere u 585 clubu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. kolovoza 2018. god. u 11:48

bol0808

 

Najljepši hrvatski klub na otvorenom, brački 585, na svoj je način zabavio brojne goste bolske Fjere. Ona se obilježava 5. kolovoza na blagdan Gospe od Sniga, jer prema legendi tada je zabilježen prvi snijeg na Bolu. Ove je godine bila najbogatija. Cijelodnevni program uključivao je svečane mise, tradicionalnu hranu, ciklus ljetnih izložbi, predstava i naravno vrhunski provod u večernjim satima. 585 club ove je godine bio do posljednjeg mjesta ispunjen gostima koji su pokazali zavidno plesno umijeće.


Opširnije...
 
100 tisuća kuna poduzetniku s najboljom poslovnom idejom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. kolovoza 2018. god. u 11:15

game0808

 

Imate odličnu poslovnu ideju, proizvod ili projekt? Mlađi ste od 25 godina i spremni ste hrabro zakoračiti u poduzetnički svijet i pokrenuti vlastiti startup? Za sve one koji se pronalaze u ovim riječima stiže odlična vijest iz Good Game radionice! Naime, nakon turnira Good Game Zagreb 2018, održanog u Jadran filmu sredinom svibnja, prikupljen je novčani fond od čak 100 tisuća kuna, a otići će u ruke mladom i poduzetnom kreativcu iz Hrvatske koji će uvjeriti stručni žiri da je upravo njegova ideja najbolja. Pobjednik ovog zanimljivog natjecanja doznat će se na posebnom donacijskom događanju Good Game Liftoff, 13. rujna 2018. godine u prostoru HUB385, a prijave za ovu jedinstvenu poslovnu priliku su započele i traju sve do kraja kolovoza.


Opširnije...
 
Manje od mjesec dana do 7. Dimensionsa Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 07. kolovoza 2018. god. u 09:37

dimension0708

 

Dijeli nas nešto manje od mjesec dana do početka 7. Dimensions festivala koji je od svog osnutka 2012. stekao svjetsku popularnost zahvaljujući eklektičnom izboru izvođača koji predstavljaju niz glazbenih pravaca; od jazza, soula i disca do techna, housea i electra. Dug popis imena koja stižu na tvrđavu Punta Christo od 30. kolovoza do 2. rujna čine Jon Hopkins (live), Bonobo (cjelovečernji set), Lena Willikens, Amp Fiddler, Helena Hauff, Detroit In Effect, Nina Kraviz, Batu, Peggy Gou, James Holden & The Animal Spirits, Azymuth & Marcos Valle, Alfa Mist, Nils Frahm, John Talabot, Margaret Dygas, Maurice Fulton.


Opširnije...
 
585 club jedan od najljepših klubova na otvorenom u Europi Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 25. srpnja 2018. god. u 12:29

club2507181

 

Hrvatska je posljednjih godina postala prvo odredište turista kad su festivali u pitanju. No, kod ponude vrhunskih klubova još uvijek zaostajemo za Španjolskom, Grčkom i drugim zemljama. Bol na otoku Braču nekad je slovio za omiljeno odredište kad je vrhunski provod u pitanju. Dugo godina nije bilo prave ponude, no 585 club otok Brač od ove godine upisuje na kartu destinacija s najboljom ponudom kad su gostovanja svjetskih DJ-a u pitanju.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 315

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.