Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 HIGHLANDER Velebit kao benefit Ličko-senjske županije Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 10. kolovoza 2022. god. u 13:16

hig1008

 

Prirodne ljepote nekog kraja neupitno su najbolji mamac za turiste, ali i najbolja reklama pojedine zemlje u svijetu. Ljudski faktori poput gostoprimstva, gastronomske ponude ili neke druge vrste dodatnog sadržaja svakako doprinose turističkoj atraktivnosti, no svjež zrak, čisto more, zapanjujući pogled ili pak obronci planina od kojih zastaje dah definitivno su prvi kriterij za odabir lokacija koje želimo posjetiti. Kada se spoje prirodne ljepote s aktivnosti koja te ljepote stavlja u prvi plan i uz to sudionicima nudi priželjkivani odmak od svakodnevice, dobije se savršena kombinacija. Upravo to svojim sudionicima nudi HIGHLANDER - planinarsko događanje koje se prije šest godina prvi put odvilo na bajkovitom Velebitu, a od tad se proširilo u 17 zemalja svijeta. Ova planinarska avantura nudi sudionicima mogućnost da ovisno o svojim željama i fizičkoj spremi uživaju od dva do pet dana u planinama, daleko od suvremenih tehnologija, društvenih mreža i svega onog bez čega inače ne možemo zamisliti dan.


Opširnije...
 
Sunscape festival u Noi na Zrću vrhunac je sezone uz zvijede Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 05. kolovoza 2022. god. u 17:07

noa0508

 

Sezona Festivala i partija je na vrhuncu. Definitivno jedan od najjačih ovih će dana biti Sunscape u Noa Beach Clubu na najpoznatijoj hrvatskoj plaži Zrću. Od 7. do 10. kolovoza na njemu će nastupiti jedan od najzabavnijih DJ-a današnjice Steve Aoki, a tu su i Kashmr, hrvatski DJ s međunarodnom karijerom Matroda te brojni drugi. Sunscape festival daje jedan novi smisao zabavi. koncept zabave u drugu sferu. Četiri noći Festivala bit će oličenje onoga što spajaju ljeto i festivali - toplo vrijeme, sunce, more, vedro nebo, ples pod zvijezdama i bezbrižnost.


Opširnije...
 
DJ zvijezde W&W i Antonie Umag pretvorili u plesni podij Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 29. srpnja 2022. god. u 18:30

umag2907221

 

Zabava se nastavlja u Stella Maris Resortu u Umagu. Švicarska DJ zvijezda Antonie nastavlja niz vrhunskih zabava na umaškom ATP-u. Najnoviji svjetski hitovi rasplesali su opet prepunu Dance Arenu. Popratna događanja 32. Plava Laguna Croatia Opena Umag, nakon dvije godine pauze, pokazala su se kao vrhunski sadržaj koji je izvrstan spoj sporta i zabave.


Opširnije...
 
Future Triends: Beach party budućnosti na Braču uz Vanillaz Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 28. srpnja 2022. god. u 08:46

brac2807

 

Ljetni mjeseci idealni su za opuštanje na najljepšim domaćim plažama, uživanje u omiljenim ljetnim koktelima, odlaske na glazbene festivale i zabave u beach barovima uz bajkoviti zalazak sunca. Budući da sezona vrvi od brojnih događaja koji privlače strane i domaće turiste, klupska scena nudi nova i nezaboravna iskustva. Jedno od takvih je i Future Triends: Where Music Meets Web 3, koji će se održati 4. kolovoza u mjestu Milna na otoku Braču.


Opširnije...
 
Kazališni spektakl oduševio mnogobrojne posjetitelje! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 27. srpnja 2022. god. u 07:49

ecija2707221

 
Sinoć je završeno drugo izdanje Good Festa, kazališnog festivala koji je zvučnim glumačkim imenima, vrhunskim predstavama i svim ljepotama kojima se Drniš ponosi, oduševio goste iz cijele Hrvatske te opet postao središte hrvatske kazališne scene. Projekt su osmislile dvije žene, Ivana Menđušić, direktorica Turističke zajednice grada Drniša i Ecija Ojdanić, renomirana kazališna i televizijska glumica, a odaziv i oduševljenje publike dokaz su da je riječ o hvalevrijednoj ideji koja može poslužiti kao primjer.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 390

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.