Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Tribina 'Sve zbog jednog muškarca' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 19. ožujka 2019. god. u 12:51

tribina1903

 

Ako ste se ikad pitali ili bolje rečeno pitale, gdje su nestali gentlemani i ima li ih još uvijek među živima, možda odgovor saznate na zanimljivoj tribini koju su pripremili upravo oni - gentlemani. U Zagrebu, ove srijede 20. ožujka 2019., u Boogie klubu u Margaretskoj 1 najavljuje se Gentleman's fair - unique boutique sajam i to prvom tribinom na temu ''Sve zbog jednog muškarca''. O tome koliko bi svijet bio ljepši kada bi mlađe generacije svjedočile tome kako lijepa riječ otvara sva vrata, kada bi muškarac pokazao da je plemenitost jedna od najvažnijih osobina te bontonom i ispravnim kodeksom ponašanja posramio mnoge, a poticao ponos u svojoj nježnijoj polovici, raspravljat će i na temelju vlastitog iskustva komentirati naši poznati, uspješni muškarci:  Boris Štok - pjevač i kompozitor, Miran Kurspahić - glumac i redatelj, Hrvoje Dumančić - kipar, Alen Kolbas - kontrolor leta sa titulom najbolje odjevenog muškarca prema izboru Style Zagreb i Aljoša Šerić - odvjetnik i kompozitor, a moderator tribine je Dean Sinovčić - filmski kritičar i novinar. Naime, kroz svoje poslove i svakodnevicu koja ih okružuje te raznorazne situacije, dečki će govoriti o svojim iskustvima i viđenjima pojma gentleman.


Opširnije...
 
Svjetski klasik u izvedbi Kazališta Komedija Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 19. ožujka 2019. god. u 12:16

komedija1903

 

Samo nas nekoliko dana dijeli od svečane premijere velike uspješnice Tima Ricea i Andrewa Lloyda Webbera koja priča malo drugačiju priču o posljednjim danima Isusova života. Rock-opera Jesus Christ Superstar klasik je koji zbog svojih kompleksnih vokalnih dionica oduvijek privlači raznolike pjevače - od klasično obrazovanih pjevača, glumaca koji pjevaju, do rokera žešćeg izričaja i onih više mediteranskog tipa. Upravo će i najnovija verzija ovog djela u produkciji Kazališta Komedija, pod dirigentskom palicom maestra Dinka Appelta i u režiji Damira Lončara, predstaviti neka dobro poznata imena koja su obilježila hrvatski mjuzikl ali dovesti i poznate pop pjevače te mlade talente. Svečana premijera na rasporedu je u subotu, 23. ožujka 2019. s početkom u 19.30 sati.


Opširnije...
 
Završio je drugi krug glasanja za Porin Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 13. ožujka 2019. god. u 14:21

porin1303

 

Sinoć je službeno završio drugi krug glasanja za 26. Glazbenu nagradu Porin. U proteklih tjedan dana Porinovo stručno glasačko tijelo biralo je najbolje među nominiranima za ovu prestižnu glazbenu nagradu. Dobitnici u 36 kategorija bit će poznati nakon prebrojavanja online glasova i onih pristiglih poštom, a statue će biti uručene na svečanoj dodjeli koja će se održati 29. ožujka u dvorani Centra Zamet u Rijeci.


Opširnije...
 
Franko's pizza & bar, nova je zagrebačka gastro destinacija! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 12. ožujka 2019. god. u 13:43

franko1203191

 

Franko's pizza & bar, nova je zagrebačka gastro destinacija, kojoj se ljubitelji pizze, iskreno vesele već neko vrijeme. Prema mnogima, pizza je jednostavno i brzo jelo, ali upravo je ta jednostavnost ponekad najkompliciranija. Danas, kada je konkurencija poprilično velika, najbitnije je zadovoljiti gosta i pripremiti mu rapsodiju okusa i namirnica, radi kojih će se naravno, rado vraćati.


Opširnije...
 
Dobitnici Porina za životno djelo i dostignuća u glazbi Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 08. ožujka 2019. god. u 11:17

porin0803

 
Porin za životno djelo dodjeljuje se onim umjetnicima koji su svojim znanjem i radom zadužili hrvatsku glazbu. Ovogodišnji dobitnici su kantautor i legendarni šansonijer Ibrica Jusić te dirigent i renomirani jazz skladatelj Silvije Glojnarić. Upravni odbor Porina odlučio je također, u ime hrvatskih glazbenika i glazbene javnosti, uručiti Porin za posebna dostignuća jednom od najistaknutijih ‘glasnogovornika’ hrvatske glazbe i hrvatskih glazbenika, članu Glavnog odbora HGU-a i savjetniku njegova Predsjedništva te dopredsjedniku UNISON-a - Hrvatskog glazbenog saveza, Paolu Sfeciju.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 329

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.