Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Prefine slastice kao sjajan novitet u ponudi Takenoko Bara Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. lipnja 2020. god. u 09:42

take1506201

 

Pred nekoliko mjeseci, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Zagrebu, u Centru Cvjetni, svoja vrata otvorio je Takenoko Bar. Ova šarmantna barska ekspozitura popularnog istoimenog japanskog restorana u trenu je zadobila brojne simpatije šire publike i postala omiljeno okupljalište brojnih Zagrepčana. Takenoko Bar od samog je početka postavio ljestvicu visoko, s ciljem da svojim gostima ponudi nešto zanimljivo, svježe i drugačije.


Opširnije...
 
Priprema za ljeto nikad nije bila učinkovitija Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. lipnja 2020. god. u 08:06

holi1206

 

Stiglo je ljeto, a samim time i činjenica da svatko od nas nosi nešto laganiju odjeću. Htjeli to mi ili ne, nismo uvijek u mogućnosti odlaziti sami na zabačene plaže već upravo suprotno, mnoge su oči uprte u nas i naš 'summer body' - kojem ova situacija u kojoj se cijeli svijet našao, definitivno nije išla na ruku. Dobra je vijest da još uvijek ima vremena za preokrenuti stvari u našu korist. Moguće je riješiti se masnih naslaga, celulita, a u isto vrijeme i povećati vlastitu razinu energije.


Opširnije...
 
Napravite prvi korak u ludilo! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. lipnja 2020. god. u 07:32

crazy0708201

 

Ovog ljeta Ludbreg će uzdrmati osebujni festival elektronske glazbe. Žestoki ritmovi s Crazy Island Festivala ispunit će grad na dva dana. Crazy Island Festival, novo lice kulture u Hrvatskoj, dolazi u grad koji je u centru svijeta. Festival će se održati 7. i 8. kolovoza na Otoku Mladosti, idealnom mjestu za sve ljubitelje plesanja i zabave.


Opširnije...
 
Šarmantni Azijski gastro kutak slavi svoj 7. rođendan Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 08. lipnja 2020. god. u 08:25

gastro0806201

 

Kineska kuhinja jedna je od najstarijih i najraznovrsnijih kuhinja na svijetu. Bogata raskošnom poviješću i tradicijom, predstavlja neodvojiv dio čitave kulture najmnogoljudnije zemlje na svijetu. U njoj se miješaju različite vrste i stilovi kuhinja, podijeljeni na 8 glavnih geografskih cjelina.


Opširnije...
 
Crazy Island Festival dovodi poznata imena u centar svijeta Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 05. lipnja 2020. god. u 13:01

crazy050620

 

Da za njih ne postoje granice, pokazali su nam organizatori najluđeg festivala na ovim prostorima. Novi festival će već u prvoj godini ugostiti naveliko poznate DJ-eve. Crazy Island Festival će se održati u centru Ludbrega na Otoku Mladosti. Lokacija je idealna zbog svoje zelene oaze kojom će publika biti okružena. Kroz dva dana trajanja Festivala, 7. i 8. kolovoza, na scenu će stupiti brojna poznata imena s DJ scene. Lorenzo, Lukas Inneman, Timo G, Noel Holler, ali i drugi, rasplamsat će publiku svojim najluđim hitovima.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 355

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.