regent2205241

Na gala prijemu, održanom u Beogradu, Ante Todorić, zajedno s partnericom Petrom Kaćunko, predstavio je svoju Real Estate agenciju 'Regent', koja već godinu dana uspješno posluje, za sada, isključivo u Hrvatskoj. U prisustvu više od 200 uzvanika iz poslovnog svijeta, kao i javnih osoba, u hotelu 'Square Nine', Ante Todorić prezentirao je jedinstvenu i luksuznu ponudu i usluge agencije za nekretnine 'Regent' te najavio suradnju s tvrtkom 'Belgrade Waterfront'.

„Moje višegodišnje iskustvo u biznisu potvrđuje da je suradnja u regiji vrlo važna za razvijanje svih tipova poslovanja, pa tako i kada je riječ o Real Estate-u. Zato sada srpskoj javnosti predstavljamo jedinstvenu i ekskluzivnu ponudu tvrtke 'Regent', u okviru koje se nalazi više od 1000 premium nekretnina u Hrvatskoj, a ujedno sa zadovoljstvom najavljujemo i suradnju s tvrtkom 'Belgrade Waterfront', čiji ćemo zastupnik biti na području Hrvatske“, izjavio je Ante Todorić i dodao: „Vjerujemo da se ulaganje u nekretnine pokazalo kao sigurna i dugoročno isplativa investicija. Tvrtku 'Regent' smo, prije godinu dana, osnovali zajedno s investitorima iz Njemačke, a s premium ponudom i personaliziranom uslugom, siguran sam da ćemo naći svoje mjesto i na srpskom tržištu“.

Ugovor o suradnji s tvrtkom 'Eagle Hills - Belgrade Waterfront', potpisala je Petra Kaćunko, direktorica tvrtke 'Regent'. Petra i Ante nedavno su se vratili iz Dubaija gdje su potpisali ugovor o zastupanju s tvrtkama Emaarom i Binghattijem, te će svojim klijentima uskoro nuditi i široku lepezu nekretnina na tržištima van domovine.

Poznata imena iz svijeta biznisa, kao i mnoge javne osobe, uveličali su druženje koje je organizirano u centru Beograda.

Tekst: Press
Fotografije: Real Estate Regent

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO