bruce0807

Samo nas pet dana dijeli do pravog rock spektakla u Zagrebu! Jedan od najprepoznatljivijih i najdugovječnijih heavy metal izvođača Bruce Dickinson, zakazao je novi susret sa svojim fanovima 13. srpnja 2024. godine u Hali Zagreb, a koncert je dio njegove velike svjetske turneje The Mandrake Project kojom promovira četvrti solo album. Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim.

Turneja The Mandrake Project započela je 18. travnja, u meksičkom gradu Guadalajara, a 16. svibnja Bruce se s timom preselio u Europu gdje će posjetiti čak 35 gradova. U Zagreb dolazi u pratnji benda koji čine gitarist Roy Z, bubnjar Dave Moreno, basistica Tanya O'Callaghan i maestro na klavijaturama Mistheria. Osim pjesama s aktualnog albuma Mandrake Project, Bruce će se tijekom koncerta osvrnuti na cijeli stvaralački opus svoje samostalne karijere.

Da je riječ o pravoj rock poslastici, Bruce je potvrdio nedavno izjavivši da se jako zabavljaju na pozornici. “Nevjerojatno je svirati s glazbenicima koji su upola mlađi od mene. Tako da su energija i entuzijazam izvan svake granice. Za razliku od koncerata s MAIDENIMA, gdje imamo veliku produkciju, vatromet i čudovišta, ne možemo mijenjati set svaku večer. Ali s ovim projektom to si možemo dopustiti tako da će u svakom gradu koncert biti malo drugačiji. Budući da ne sviramo prema vremenskom kodu i ne koristimo pozadinske vrpce, mi smo zapravo glazbenici koji sviraju pravu stvar, pa ako smo uzbuđeni, sviramo malo brže. Gledamo se i pratimo jedni druge - to je ta stara škola.“

Vrata Hale Zagreb se otvaraju u 19 sati, a koncert će u 20 sati otvoriti poznati riječki bend Keops koji je svoju popularnost stekao već u samim počecima, osvojivši prvu nagradu za najbolji bend na festivalu Ritmi Globali Europei u Italiji. Njihov debitantski album "Keops" objavljen je 2012. godine, a lansirao ih je na sam vrh hrvatskih televizijskih i radijskih ljestvica. Iste godine spomenuti je album postao četvrti najprodavaniji album u Hrvatskoj.

Više informacija o rasporedu turneje i datumima te prodaji ulaznica može se pronaći na službenoj stranici https://www.themandrakeproject.com. Ulaznice za zagrebački koncert još uvijek su u prodaji i može ih se osigurati putem online sustava www.eventim.hr.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO