solomun2305

Najpoznatiji i najtraženiji techno DJ današnjice SOLOMUN ekskluzivno će u subotu, 10. kolovoza, jedini put ove godine u regiji, nastupiti na velikom BSH spektaklu u povijesnom istarskom kamenolomu Cave Romane. Velika je ovo vijest za fanove elektronske glazbe diljem svijeta. Svaki nastup ove svjetske mega zvijezde koja ima i hrvatske korijene, rasprodan je tjednima unaprijed. Ovo je jedini nastup Solomuna u Hrvatskoj i regiji ove godine.

Za ulaznice se možete predbilježiti putem linka: https://forms.gle/AP75YDBqeWaNE8Jk8

Za Solomuna glazba nije samo sredstvo za navođenje ljudi na ples. Glazba je raznolika kao i sam život: mnogo različitih nijansi, trenutaka i uspomena koje treba stvoriti. Glazba izaziva emocije i obrnuto. Upravo taj međuodnos Solomuna, koji predstavlja glazbu i emocije, te publike, ono je što predstavljaju njegovi setovi.

Mladen Solomun rođen je u Travniku 1975. godine, a odrastao je u Hamburgu u Njemačkog u kojoj i počinje njegov glazbeni put. Prije glazbene karijere radio je na filmu. Danas je pak njegova rezidencija "Solomun +1" u klubu Pacha na Ibizi postala kultnom i rasprodana je svakog tjedna svakog ljeta. Solomun je pravi zabavljač poznat je po izvrsnoj obostranoj komunikaciji s publikom. Dobitnik je brojnih nagrada, a Festivali na kojima nastupa prepoznati su kao najbolji na svijetu. Njegovi nastupe uvijek prati ista rečenica: "Nobody is not loved".

Ovaj ljetni spektakl u Vinkuranu najveće je priznanje hrvatskom glazbenom brendu BSH. Nakon proslave 10 godina organizacije vrhunskih glazbenih događanja, nastup Solomuna na BSH eventu iskorak je na razinu više. Najbolji glazbeni provod ovog ljeta organiziran je u suradnji s Općinom Medulin i Turističkom zajednicom Općine.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO