zecic040423

Dugi niz godina prošao je od posljednjeg koncerta Dražena Zečića u varaždinskoj Areni, no u istoj atmosferi u kakvoj se s publikom tom prilikom rastao, 9. travnja nastavlja na velikom i dugoočekivanom uskršnjem koncertu. ''I ovoga puta, publici možemo obećati barem dva sata odlične zabave. Uz nekoliko pjesma s posljednjeg albuma 'Srce moje iz bitaka sto', pjevat ćemo, naravno, i stare pjesme koje su ljudima poznate i drage... I nećemo gledati 'na sat'…'' - otkrio je Zečić.

Ima li nade za nas', 'Niko nema dva života', 'Boem u duši', 'Pokidat ću lance sve', 'Zašto plačeš', 'Sve si sama odabrala', te 'Sokole' samo su neki od najvećih hitova jednog od naših najtraženijih i najtiražnijih pjevača te autora zabavne glazbe, uz čije su pjesme odrasle mnoge generacije. Ne čudi, stoga, da je preostalo još jako malo karata za veliki uskršnji koncert, a mogu se nabaviti putem sustava Eventim, kao i na benzinskim postajama Petrol.

Tekst: Press
Fotografija: Igor Kelčec

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretražite

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO