top24

Culture Club Revelin i ove se godine našao na prestižnoj ljestvici Top 100 klubova DJ Maga, kojeg na društvenim mrežama prati više od 5 milijuna ljudi. Glasovi čitatelja kultnom su dubrovačkom klubu osigurali 25. mjesto, a ove godine glasalo je više od 700 tisuća ljudi, što je ujedno i rekordan broj glasača od osnutka prestižne ljestvice. Na listi su se našli klubovi iz 40 zemalja što čini listu najinternacionalnijom do sada. Među top prvih pet najbolje rankiranih na listi su SAD, Španjolska, UK, Brazil i Hrvatska.

Iz Culture Cluba Revelina ističu veliku čast biti među odabranima u elitnom društvu najboljih klubova iz godine u godinu. Prvenstveno se zahvaljuju svojim vjernim glasačima te uredništvu DJ Maga koje već dugi niz godina podržava i prepoznaje njihov rad. Ističu kako se kontinuirano nalaze na ovoj prestižnoj listi zahvaljujući stalnom praćenju trendova te ulaganju u razvoj modernih tehnologija.

Ove sezone, Revelin najavljuje bogati ljetni program s najvećim svjetskim imenima, obećavajući publici iskustvo koje će ih ostaviti bez daha. Kroz proteklih nekoliko godina, na pozornici ovog kluba smještenog u 500 godina staroj tvrđavi, nastupila su mnoga svjetski poznata imena poput Boy Georgea, Carla Coxa, Dixona, Hota Since 82, Martina Solveiga i mnogih drugih.

Ovog ljeta, Revelin će ugostiti neka od trenutno najtraženijih imena u glazbenoj industriji, uključujući Claptonea, najtraženiju maskiranu DJ zvijezdu, koja će svoje nastupe održati u lipnju, srpnju i kolovozu i na ta način održati rezidenciju u ovom prestižnom klubu. Također se vraća i NBA zvijezda Shaquille O'Neal, poznatija pod umjetničkim imenom DJ Diesel.

Ponovno će Hrvatsku posjetiti Diplo, jedan od najtraženijih producenata na svijetu, poznat po suradnjama s zvijezdama poput Beyoncé, Justina Biebera, Lil Waynea, Britney Spears, Chrisa Browna, Ariane Grande i mnogim drugima, s deset nominacija za Grammy i tri osvojene nagrade tijekom proteklih dvadeset godina.

Osim njega, na pozornicu Revelina dolaze Allaia & Gallo, David Penn, Kurd Maverick, Fedde Le Grand, Gorgon City, Vintage Culture, Claptone (ljetna rezidencija), Kasia, Ferreck Dawn, Nora En Pure, Sven Vath, Edx, Matador, Fred Lenix, Dubfire, DJ Diesel, Paul Oakenfold, Gioli & Assia, Space Motion, Alok, Kinky Sound, Guy J & Nic Fanciulli te mnogi drugi.

Iz Culture Cluba Revelina poručuju da nisu još otkrili puni ljetni program, sugerirajući da nas čeka još iznenađenja iz svjetske DJ scene.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO