Glazbena diva Jelena Rozga u subotu stiže u klub Petar Pan Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 23. srpnja 2019. god. u 08:10

jelena2207

 

Splitska glazbenica Jelena Rozga proteklih dana uživa u radnom ljetu diljem obale i mami uzdahe gdje god se pojavi. Već za nekoliko dana hrvstsku glzbenicu očekuje koncert u makarskom Petru Panu kojem se veseli svakog ljeta. Atraktivna plavuša veselo pozira na brojnim lijepim mjestima i svojoj publici, uz zavidnu liniju i zarazan osmijeh, pokazuje koliko uživa u ljetnim mjesecima. Proteklog vikenda tako je svojim koncertom oduševila makedonsku Strumicu i Ohrid, a slobodne trenutke iskoristila je za uživanje u prekrasnom krajoliku ovog jezera koji kao i Jelena, naprosto oduzima dah.

 

Lijepa glazbenica nestrpljivo iščekuje nadolazeći koncert koji nas u subotu, 27. srpnja očekuje u najpopularnijem makarskom klubu Petar Pan. Ususret tradicionalnom nastupu koji održava već niz godina, Jelena otkriva koliko joj znači.

 

"Ovaj klub i njegova publika imaju posebno značenje u mom srcu i svaki novi nastup tamo za mene je nalet adrenalina. Baš svaki je za mene bio poseban i ostao mi je u neizbrisivom sjećanju." - otkriva Jelena Rozga i dodaje: "Pripremam program pjesama Magazina ali naravno i mojih najnovijih pjesama. Posebno se veselim otpjevati pjesmu Moje Proljeće koja uvijek uspjeva unijeti nemir u moje srce. Skupa ćemo napraviti noć za pamćenje, čekam vas u Petru Panu!".

 

Petar Pan već je niz godina omiljena destinacija brojnih zvijezda. U proteklih 12 godina postojanja ovaj makarski biser osvojio je srca tisuća domaćih i stranih gostiju. U narednim vrućim danima obećaje do sad najuzbudljivije ljeto ispunjeno vrhunskom glazbom i koncertima regionalnih zvijezda poput Severine koja nastupa 3. kolovoza, Joleta 9. ili pak Željka Joksimovića koji će 16. kolovoza koji će zatvoriti koncertnu sezonu.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.