Hugo's bar ove godine priča najljepšu božićnu priču Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 12. prosinca 2018. god. u 13:07

hugo1112181

 

Ako i netko nije obožavatelj božićnog ugođaja, božićne pjesme koje sviraju cijeli mjesec, nesumnjivo će u svakome probuditi radost. Pred nama su dani druženja i okupljanja s dragim nam osobama. U ovo savršeno blagdansko vrijeme kada skupljamo vrijedne trenutke i uspomene, jednako tako nam je važno da se osjećamo ugodno. Ovih dana težimo toplom i veselom ugođaju, a jedno od takvih mjesta je upravo Hugo's bar, koji ove godine priča najljepšu adventsku priču.

 

Preko dana, u omiljenom je baru naglasak na opuštanju uz kavu, a u večernjim satima, Hugo's  garantira najbolje božićne partije u gradu. Bijeg od svakodnevnice na adresi Jarunska 5, obećaje najljepše provedeno vrijeme s prijateljima i obitelji. Mirisi kuhanog vina, medenjaka i najljepše okićeni borovi koji pružaju osjećaj kao da ste u pravom božićnom filmu, samo su neke od crtica koje opisuju Hugo's kao savršenu lokaciju za „adventiranje“. Mjesto gdje možete susresti polarne medvjediće, sobove, vjeverice i snjegovića, prizivaju na fotografiranje uz magičnu božićnu priču.

 

Hugo's bar je za ovo najljepše doba godine pripremio najbolje piće, glazbu za plesanje i najzabavniju atmosferu zbog koje nećete pomišljati na odlazak kući. Zastanite i uživajte u blagdanskoj čaroliji i pobrinite se da vam ovaj najljepši dio godine bude ispunjen smijehom, zabavom i uvijek punom čašom.

 

Tekst: Press
Fotografije: Bojan Zibar

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.