DJ Black Coffee u srijedu nastupa u bračkom 585 clubu Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 10. srpnja 2018. god. u 10:31

black1007

 

Jedan od najpopularnijih DJ-a današnjice Black Coffee dolazi u Hrvatsku. Nakon nastupa na Ibizi u klubu Hi te na popularnom njemačkom ljetnom partiju Kiesgrube, u srijedu 11. srpnja rasplesat će stotine posjetitelja 585 cluba u Bolu na otoku Braču.

 

Jedan od najpoznatijih afrohouse izvođača u Bolu će pokazati zašto je jedan od najutjecajnijih glazbenika današnjice. Black Coffee, pravim imenom Nkosinathi Innocent Maphumulo, svoj je uspon započeo impresivnim debitantskim albumom Black Coffee, a od tada je upornim radom i kreativnošću pokorio ljestvice elektroničke glazbe. Njegov prepoznatljiv house zvuk kombinira tradicionalne ritmove rodne Afrike i stvara neodoljiv plesni zvuk koji ga čini jednim od omiljenih DJ-a na sceni. Black Coffee školovao se za jazz glazbenika, kojeg smatra izvorom svake moderne glazbe. Ljubav prema glazbi i nastupima nije spriječila ni prometna nesreća koju je doživio sa 14 godina, a koja mu je paralizirala lijevu ruku.

 

Njegovu neupitnu kvalitetu potvrdila je i nagrada za najbolji album 2016. godine koju je osvojio sa svojim Pieces of Me, a prošle godine je predstavio i hit Get It Together s rap mega-zvijezdom Drakeom i Jorjom Smith. Black Coffee je nastupao na brojnim festivalima kao što su Ultra South Africa, FabricLive, BPM festival i Sonar.

 

Iako je otvoren tek prošle godine, 585 club ovog ljeta predstavlja Bol kao savršeno mjesto za sve ljubitelje urbane i elektroničke glazbe. U klubu su za ovo ljeto već potvrđeni nastupi mnogih utjecajnih DJ zvijezda. Uz najavljeni program Toolroom u 585 clubu ovog ljeta nastupaju velikani plesne glazbe kao što su Pete Tong, Terry Francis, Mahmut Orhan, David Morales i drugi.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.