Jarununited - Središte regionalne zabave Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. svibnja 2012. god. u 14:33

 

Zagrebačko more jezero Jarun postaje najveći regionalni zabavni klub. Osim što je poznato rekreacijsko okupljalište svih uzrasta, srce je i turističke ponude te zabave grada Zagreba. Klubovi Aquarius, Faces, Gallery i Mansion svim domaćim i stranim posjetiteljima iz tjedna u tjedna pripremaju kvalitetne glazbene programe koje u ljetnim danima privlače i više od 5000 mladih. Jarun se po uzoru na mnoge europske metropole istaknuo kao središte zabave grada Zagreba, koji svima željnim dobre zabave nudi siguno utočište sa bogatom ponudom, velikim parkingom te posebnim prirodnim okruženjem jezera Jarun.

 

JARUNITED je društveni koncept zamišljen da Zagrebu ponudi novi i drugačiji oblik zabave. To je najveći klub u Zagrebu sa pet plesnih podija, pet glazbenih programa, pet stilskih uređenja i tema kojeg nude jarunski klubovi Aquarius (A1/A2) ,Faces, Gallery i Mansion.

 

Inicijativa svih klubova ima za ideju svakom posjetitelju Jaruna, u posebno istaknutim vikendima kada se projekt JARUNUNITED održava ponuditi zajedničku lepezu programa šarolikog programskog i glazbenog opusa te poseban doživljaj kojeg posjetitelji mogu dobiti.

 

Tako će svi posjetitelji moći uživati u koncertima domaće glazbe uz besplatan ulaz u klub Faces, dok će klubovi Gallery, Mansion i Aquarius ponuditi svjetska gostovanja eminetnih DJ-a, te velikih promotivnih partija festivalskih izdanja sa plaže Zrće. Ovo je tek uvertira ususret velikoj festivalskoj manifestaciji koju će predstaviti JARUNUNITED. U svoje kalendare upišite datume 01. i 02.06., 08. i 09.06., 15. i 16.06. – upravo su to dani vikenda kada će se održavati JARUNUNITED.

 

Izvor: Press

 

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.