ultra0504

Nakon što je, u velikom stilu, Ultra Music Festival u Miamiju spektakularno otvorio sezonu svjetskih ljetnih festivala, sada službeno započinje i odbrojavanje do najvećeg plesnog spektakla u ovom dijelu Europe. Ostalo je još samo 100 dana do početka velikog glazbenog slavlja - festival ULTRA Europe proslavit će desetu godišnjicu u dalmatinskom biseru Splitu, od 12. do 14. srpnja 2024. godine, a potom nastavlja svoju destinacijsku glazbenu odiseju po otocima Braču, Hvaru i Visu. Kako je riječ o posebnom jubilarnom slavlju, organizatori su sve Ultranaute iz regije pripremili su posebne pogodnosti.

Festival ULTRA Europe nedavno je objavio prva imena izvođača koji stižu na najveće splitske pozornice - Armin van Buuren, Adam Beyer, Boris Brejcha, Eric Prydz, Hardwell, Martin Garrix i Timmy Trumpet nastupit će na glavnoj i RESISTANCE pozornici, pred rekordnim brojem obožavatelja. Dok sunce zalazi na horizontu, deseci tisuća Ultranauta iz više od 140 zemalja svijeta još će jednom dijeliti osmijehe i energiju, prepuštajući se opojnim setovima najvećih velikana elektroničke glazbe. Ovoj sedmorici veličanstvenih, uskoro će se pridružiti još puno vrhunskih izvođača koja na jednom mjestu može okupiti samo ULTRA Europe, a njihova će imena biti otkrivena u narednim danima.

Ulaznice su već sada otputovale u više od 95 zemalja svijeta, a među njima su trenutno na vodećim mjestima Španjolska, Hrvatska, Velika Britanija, Australija, Francuska, Poljska, SAD, Njemačka, Italija i Norveška. Hrvatska je na visokom drugom mjestu zemalja po prodaji ulaznica pa će deseto izdanje biti zabilježeno i kao izdanje s najvećim brojem domaćih Ultranauta u povijesti festivala. Kao zahvalu za njihovu višegodišnju podršku, organizatori su i ove godine pripremili posebne cijene ulaznica ali i dodatnu rođendansku aktivaciju. U tijeku je posebna akcija kojom na četiri kupljene ulaznice peta stiže kao poklon! Više se informacija može pronaći na internetskoj stranici sustava Entrio, a ulaznice se mogu osigurati i na svim prodajnim mjestima TISAK MEDIA. Cijena trodnevnih festivalskih ulaznica za hrvatske građane u FAZI 2 iznosi 115€ dok je za trodnevnu VIP ulaznicu potrebno izdvojiti 289€.

Ponosni partner festivala ULTRA Europe je Hrvatska turistička zajednica koja poziva na istraživanje jedinstvenosti i unikatnosti Hrvatske kao destinacije.

Nudeći jedinstvenu kombinaciju vrhunske produkcije, svjetski poznatih DJ-eva, jedinstvenog ambijenta mediteranske obale, u jednoj od najsigurnijih zemalja na svijetu, festival ULTRA Europe pod svoje će okrilje još jednom primiti više od sto tisuća posjetitelja. Deseti rođendan festivala bit će zasigurno centralno ljetno događanje, a što se još sprema, organizatori će polako otkrivati u tjednima koji dolaze.

OSIGURAJTE SVOJE ULAZNICE ZA FESTIVAL ULTRA EUROPE 2024

Sve informacije o festivalu, osim na službenoj stranici www.ultraeurope.com, mogu se pronaći i na Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu, gdje će u narednim danima biti predstavljena brojna ovogodišnja iznenađenja te noviteti.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO