Krenuo je još jedan Food Truck Festival Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. kolovoza 2022. god. u 17:33

food2508221

 

Sjajno posjećenim koncertima Šajete i Swingersa pod sloganom #Nekljetotraje, u četvrtak 25. kolovoza svečano je otvoreno 6. izdanje Food Truck Festivala na zagrebačkom Jarunu. Da su se Zagrebčani zaželjeli svog omiljenog festivala dokaz tome su  veliki redovi ispred svakog kamiona restorana koji nude najbolje od ulične hrane. Food Truck Festival i u naredna dva tjedna donosi pregršt dobre zabave, slasnih zalogajčića i opuštanje u prirodnoj oazi Jaruna. Ulaz na festival i svi koncerti bit će besplatni za sve posjetitelje, a počinjat će u 20h. Za glazbenu animaciju ovog petka zaduženi su „Scifidelity Orchestra“, a u subotu slijedi nastup „Laura koja pjeva Olivera“. „Tribute to Miro Vidović - Morris Studio All Stars Live“ nastupit će u utorak 6. rujna, dok će u petak 9. rujna svoje bezvremenske hitove na pozornici Food Truck Festivala izvoditi grupa „Denis & Denis“.

 

Osim dobre glazbe, tu su klopa i cuga pa će posjetitelji moći uživati u ribljim delicijama „Cromarisa“, „INA Fresh Corner“ i „Mrav“ pripremat će posebne festivalske burgere, „Dubrava Food Makers“ ponudit će slasne hot dog-ove, a zadarski „Picnic“ zanimljive street food poslastice poput „goveđih obraza“. Ljetnu žeđ posjetitelji mogu ugasiti na mnogobrojnim kamionima od kojih izdvajamo Karlovačko beer bus, Badel prikolicu, Hendricks koktel bar, Kutjevo vinsku zonu, Jamnica i Aperol Spritz kamion.

 

Festival će biti otvoren za posjetitelje tijekom cijelog tjedna - radnim danima od 16 sati, dok vikendom od 12 sati.

 

Tekst / Fotografije: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.