DJ David Morales obilježio kraj ljetne klupske sezone Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. rujna 2018. god. u 13:10

morales0109

 

Jedan od najatraktivnijih DJ-a ovog desetljeća David Morales za sam je kraj ove ljetne sezone održao vrhunski nastup u bračkom 585 clubu. Moralesa i Hrvatsku veže dugogodišnje uzajamno poštovanje i jedna posebna energija. Nastupao je u mnogim hrvatskim klubovima i gradovima, no za nastup u najljepšem hrvatskom klubu na otovrenom ističe da mu je jedan od najdražih.

 

Ljetne zabave ovim su partijem ispraćene na najbolji mogući način. Mnogobrojni rasplesani Bračani i njihovi gosti plesanjem su odali prizanje legendi house glazbe. On je jedan od najpoznatijih DJ-a svijeta, a njegovi mixevi u suradnji s poznatim glazbenim umjetnicima kao što su Michael i Janet Jackson, Britney Spears, Pet Shop Boys, U2, Whitney Houston, Jamiroquai donijeli su mu planetarnu slavu. Tvorac je brojnih klupskih hitova, poznat po tome da brojne pop hitove pretvara u house remikseve, a neki od njih po prvi su puta zapalili i bolski 585 club.

 

Tijekom ovog ljeta u 585 clubu plesale su tisuće gostiju iz cijelog svijeta, a posljednjih dana nastupili su legendarni engleski DJ Pete Tong, Ivan Mastermix i mnogi drugi.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.