volimte1502

Dan zaljubljenih, tradicionalno se obilježava 14. veljače diljem svijeta i bez obzira što bi se ljubav trebala slaviti i slavi se svaki dan, ovaj je datum ipak malo posebniji. Uvijek je lijepo darivati ili primiti poklon, u bilo kojem obliku, a još je ljepše kada je u pitanju onaj čokoladni.

Čokolade Samo ti i Volim te proizvode se od davne 1965. godine i do danas su omiljene čokolade s porukom koje bude brojne uspomene. Upravo je Zvečevo tvrtka prva lansirala čokolade s voćnim punjenjem koje su u vrlo kratkom vremenu postale omiljene među potrošačima. Mnogi su upravo uz njih slavili Valentinovo, rođendane, Dan žena te brojne druge važne prigode. Ali čak i kada nije riječ o nekoj važnoj prigodi, bile su tu kako bi svatko mogao iskazati ljubav, zahvalnost, ili jednostavno udijeliti znak pažnje.

Samo ti čokolade punjene su jednim okusom, dok su čokolade Volim te jedinstvene po tome jer u jednoj čokoladi posjeduju čak tri okusa. U periodu u kojem se trenutno nalazimo, točnije u mjesecu ljubavi i povodom Dana žena, čokolade Samo ti i Volim te prodaju se u skoro 4 milijuna komada.

Na sreću svih ljubitelja ovih čokoladi, koje nose divne poruke i veliku tradiciju, Zvečevo je lansiralo 2 nove velike Volim te čokolade, okusa lješnjak-badem-karamela i šumsko voće. Prigodne bombonijere, također su dio asortimana i odličan su izbor kao poklon voljenoj osobi.

Djela često govore više od riječi, a kada poklon nosi i određenu poruku, to nosi i određenu slatku težinu. Ljubav se množi dijeljenjem, i upravo zato - obradujte voljenu osobu najslađim znakom pažnje. Ali, ne samo danas, nego onda i kada ta osoba to najmanje očekuje.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO