Marginalci nagradili 50.000-og gledatelja Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 26. siječnja 2023. god. u 19:18

marginalci2501231

 

Hit komedija, najgledaniji film godine, samo su neki od epiteta koji krase film “Marginalci”. Ako se želite nasmijati kao nikada do sada, najbolje je vrijeme da posjetite obližnje kino i pogledate “Marginalce”. Film je do sada pogledalo i uz njega se nasmijalo više od 50.000 gledatelja. Sretnoh 50.000-og gledatelja jučer su u CineStaru Branimir Mingle Mallu dočekali glumci iz filma, Ljubimir Kerekeš i Darko Janeš, te su sretnom dobitniku uručili i prigodnu nagradu. Upravo će njih te njihovu ekipu glumci Ljubomir i Jan Kerekeš počastiti druženjem uz večeru.

 

Osim obilja smijeha, gledatelje u kinima očekuje i dodatno iznenađenje - ispod sjedala nalazi se nekoliko poklon bonova Kerekeshopa. Sve to i mnogo više očekuje vas u CineStar kinima u Zagrebu (Branimir Mingle Mall) i Varaždinu (Lumini centar), gdje se Marginalci prikazuju svaki dan do 1. veljače.

 

Film “Marginalci” dugometražni je film u režiji Ljubomira Kerekeša, koji će vas nasmijati do suza. A možda se i popišate od smijeha. Ne brinite, sjedala odlično upijaju.” - poručuju iz Kerekesh Teatra.

 

U Duplicato distribuciji u kinima diljem Lijepe Naše, “Marginalci” su se počeli prikazivati 27. listopada.

 

“Marginalci” su nominirani za najveću medijsku nagradu u zemlji, Zlatni Studio, u kategoriji Film za nagradu Najbolji film godine. Publika je svojim glasovima Marginalcima osigurala mjesto u finalu, a pobjednika ćemo saznati već ove subote na proglašenju u 20:10 na HRT1.

 

Uz Zlatni studio, “Marginalci” imaju još jednu nominaciju. Naime, Ljubomir Kerekeš nominiran je za Večernjakovu ružu za ulogu Trpimira u filmu “Marginalci”. Svoj glas za Ljubomira možete dati SMS porukom RUZA2022 33 na broj 60 085 ( pazite na razmak ) ili telefonskim pozivom na broj 065 900 900.

 

Marginalci u kinima nisu azurite, stoga brzo u obližnje kino po dozu smijeha i odlične zabave!

 

Svi smo mi - MARGINALCI!

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.