Mirjana Mikulec osvojila prestižnu nagradu Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 18. veljače 2020. god. u 13:16

mirjana1802

 

Nakon što je 2018. godine studio Mirjana Mikulec Interijeri osvojio prestižnu nagradu International Property Awards, početkom ove godine stigla je nagrada European Property Awards u kategoriji "Best Interior Design Apartment Croatia" za 2019.-2020. godinu. Nagrađen je prostrani starograđanski stan od 172 kvadrata u strogom centru Zagreba.

 

"Zahvalna sam na još jednom priznanju i povjerenju prije svega klijenata koji nas iz godine u godinu angažiraju za mnoge zanimljive projekte, domove, poslovne prostore. Ponosna sam što mogu ovu nagradu podijeliti sa svojim timom. Možda glavna stvar koja nas razlikuje od ostalih, osim prepoznatljivosti i povezanosti s emisijom InDizajn, tu je naš pristup prema svakom klijentu. Važno nam je upoznati ih, vidjeti kako dišu, saznati što vole, a što ne... Nakon toga kreće izvedbeni projekt, a zatim i realizacija - kao što je bio i slučaj s ovim stanom u centru Zagreba", otkrila je poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec.

 

Adaptacijom je stan potpuno obnovljen i moderniziran. Mijenjane su sve instalacije, podne i zidne obloge, nabavljen je novi namještaj, a od starih elemenata sačuvan je jedino hrastov parket slagan u riblju kost. No, i on je doživio makeover u vidu brušenja i lakiranja te sada izgleda kao nov.

 

U nagrađenom interijeru prevladavaju neutralne boje i većinom prirodni, luksuzni materijali kao što su pamuk, baršun, mramor i drvo s vrlo decentnim te profinjenim uzorcima. Sve to je donijelo ugodu, eleganciju i bezvremenski štih u moderni dom četveročlane obitelji.

"Svakom projektu se posebno posvećujemo, tako da svaka nagrada puno znači i lijepa je potvrda truda svih nas.", dodatno je naglasila Mikulec.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.