master0509

Food Truck Festival ulazi u zadnji tjedan održavanja na jezeru Jarun, te još samo do nedjelje svi imaju priliku isprobati delicije ulične hrane spremljene od strane kreativnih mladih ljudi koji mijenjaju gastro festivalsku kulturu u Hrvatskoj.

Jedna od njih svakako je i bivša kanditkinja Masterchefa, Marije Gregurić koja dolazi iz Varaždina sa gastro kamionom „Rollin Flock" osvaja sve festivale svojom širokom i ukusnom ponudom. Pod motom „Hrana koja pokreće" Marija Gregurić sa svojim timom osmislila je bogatu ponudu na Food Truck Festivalu gdje svaki posjetitelj još ovaj tjedan može uživati u zalogajima svježih i kreativnih salata, sočnih bao bunsa u tri opcije, wrapovima, burgerima te street food ponudi taquitosa i pilećeg hot doga na portugalski način.

Nakon street sarme, novi hit na festivalskoj sceni su „street ćufte" koje je osmislio mladi i kreativni chef Martino Zanelli. Njegov pokretni restoran na kotačima „Chufte Street Fusion" premijerno na Food Truck Festivalu donosi novo omiljeno jelo svakog posjetitelja. Chufte Street Fusion kombiniraju domaće okuse s egzotičnim začinima i sastojcima iz cijelog svijeta - i to sve kao okruglice.

Kakav bi to festival ulične hrane bio bez dima i grila, pa za sve one vjerne vatri i dimu uživati mogu u okusu pobjednika za najbolji burger u Zagrebu u 2021 god - „BBQ Hot Yard" iza kojeg stoje naši najpoznatiji ljutomani domaćeg brenda „Volim Ljuto" te BBQ chef Davor Šušković.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO