Najbolje izdanje #WELOVESOUND do sada Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. lipnja 2019. god. u 13:35

welovesound0106191

 

#WELOVESOUND je ove godine opravdao epitet najdražeg zagrebačkog boutique festivala. Posjetitelje je posebeno oduševila sama lokacija festivala koja je bila uređena brojnim rasvjetnim tijelima i dekoracijama koja su park Velikog jezera Jarun učinila bajkovitim mjestom.

 

Festival je otvorio nastup hrvatskog DJ-a Andree Ljekaja. U večer nas je uveo Shaun Reeves, a jedna od najtraženijih svjetskih DJ-ica Sonja Moonear odsvirala je set za pamćenje. Ova energična Švicarka i nakon samog nastupa ostala je na festivalu i uživala u nastupu kolege Dyed Soundoroma. Jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a Seth Troxler, koji je, kako bi upoznao grad, stigao u Zagreb dan ranije. Iako je za vrijeme njegovog nastupa počeo jak pljusak, više od 2000 posjetitelja nije napuštalo plesni podij i uživalo u njegovom nastupu do ranih jutarnjih sati. Nakon završetka OPEN AIRa, zabava se preselila na afterparty u klub Aquarius gdje su nastupali rezident kluba DC10 - Luca Cazal i Andrea Ljekaj.

 

Prema riječima brojnih posjetitelja, ovo je bilo do sad najbolje izdanje #WELOVESOUND festivala što je dokaz da je publika željna ovakvih festivalskih događanja.

 

#WELOVESOUND je u organizaciji tima koji stoji iza Sonus festivala, u suradnji s Gradom Zagrebom, Gradskim uredom za kulturu i Gradskim uredom za sport i mlade uz podršku Zagrebačkog holdinga i podružnice Zrinjevac. Partneri festivala su Red Bull, Jana, Coca Cola, Jack Daniels, Arena Centar, medijski partner 24 sata, a preferirano sredstvo plaćanja na festivalu Mastercard® i Maestro kartice®.

 

Za više informacija, pratite #WELOVESOUND festival na društvenim mrežama.

 

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/

 

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.