boogaloo1310

Pripremite se za nezaboravno glazbeno putovanje koje nas vraća u jedno od najsjajnijih razdoblja hrvatske glazbene povijesti. Popularne hrvatske grupe Colonia, ET i Karma zajedničkim koncertom koji nas očekuje u petak, 13. listopada, u zagrebačkom klubu Boogaloo ponovo će oživiti najveće dance hitove devedesetih i odvesti nas na pravo glazbeno putovanje kroz vrijeme koje dugo priželjkujemo. Ususret koncertu za koji se već tjednima diljem Hrvatske, ali i regije traži karta više, atraktivne pjevačice Colonie, ET-a i Karme podsjećaju nas na svoje prve glazbene korake, ljubav prema glazbi, što ih je spojilo u ovom projektu i kakva nam uzbuđenja pripremaju.

„Colonia je oduvijek treštala iz moje sobe, a hitovi Svjetla grada, Nevjera i Sve oko mene je grijeh obilježili su moje tinejdžerske dane. Moram reći da je ova glazba definitivno utjecala na moj glazbeni razvoj. Kada sam prije pet godina dobila poziv u grupu bila sam presretna, jer takav poziv se ne odbija." - kaže pjevačica Colonie Ivana Lovrić i dodaje kako je stvorila odličan odnos s publikom: „U nijednom trenutku nisam htjela biti ničija kopija, željela sam unijeti sebe u Coloniu, pa što bude bude. Gledajući unazad, to je bila najbolja moguća odluka. Najbolji pokazatelj toga koliko su me ljudi prihvatili je po meni činjenica da nastupamo gotovo svaki vikend, i to ne samo u sezoni nego tijekom cijele godine.

Ususret ovom jedinstvenom zagrebačkom koncertu, Ivana otkriva sve njegove posebnosti: „Pripremamo više od dva sata najvećih hitova i pravi mali audiovizualni spektakl. Kad smo osmišljavali ovaj projekt, zaključili smo da ako uspijemo okupiti sve tri grupe da ćemo obradovati cijelu jednu generaciju koja je odrasla na tim pjesmama. Ovo je jedinstvena prilika koja se nikad prije nije dogodila i nikad više neće, zato uzmite svoje plesne cipelice, dođite u Boogaloo i budite dio najplesnijeg projekta na sceni."

Posebnu poveznicu s najpopularnijim hrvatskim dance grupama u povijesti ima i nova predvodnica grupe ET Meri Andraković. „Odmalena se sjećam skoro svih hitova grupe ET, ali i Colonie i grupe Karma. U mojoj obitelji oduvijek se slušao dance i Italo disco, svi strani hitovi toga vremena. Moj tata jedno vrijeme bio je DJ pa je na mene prenio ljubav prema takvoj glazbi. Imam čak jednu snimku na kojoj imam 3 godine i dudu, a iza mene svira „Ja ti priznajem" dok ja plešem uz nju. Smiješno i zapravo prekrasno kako se život presloži, da je sada 20 godina kasnije pjevam pred publikom kao pjevačica kultnog benda. Uvijek se šalim kako „Soba 202" ima posebno mjesto u mom srcu jer mi je baš onako „sjela", ali mislim da bi mi najdraža bila „Sve bih dala da znam."

Emotivnom zagrebačkom nastupu s grupom Karma koja se za ovu priliku ponovo okupila u poznatom sastavu posebno se veseli svestrana Majda Šušelj poznatija kao Tara. "Motivacija je dakako uvijek ljubav prema glazbi. Kolega Nenad i ja smo zapravo cijelo vrijeme u kontaktu, a za neke posebne prilike i nastupamo zajedno. Moram priznati da uz ovakvo dobro društvo, moje kolegice Ivanu iz Colonie i Meri iz ET-a kako reći ne?! Odlično smo se uklopile, slažemo se i vidi se da nema rivaliteta, nema zavidosti već iskrena suradnja i gušt:)."

Atraktivna Tara za kraj porčuje: "Dragi ljudi, dragi ljubitelji dance glazbe, dodjite u Boogaloo u petak, 13. listopada i vratite se u one dobre stare dane kada ste umorni dolazili doma od plesa i bez glasa od pjevanja! Flashback je turneja jedinstvena po sebi jer imati tri dance benda na jednom koncertu, najbolje hitove iz doba 90-2000- ih na pladnju je prava rijetkost!"

Svoju ulaznicu za Flashback - Back to the Roots koncert možete osigurati u sustavu www.entrio.hr

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO