Odlična modno - glazbena jesen u zagrebačkom Bon Tonu! Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 20. rujna 2018. god. u 06:03

techno2009

 

Jesenska sezona u gradu pomalo se počela zahuktavati, pa nam tako zagrebački bon ton store & gallery do kraja mjeseca donosi čak dva događaja vrijedna pažnje. Prvi je na redu u petak, 21.09. u 19:00 sati, kada izložbu fotografija Demand the Light otvara popularni finski fotograf i glazbenik s trenutnom rezidencijom u Berlinu, Obi Blanche. U svom radu Obi propitkuje pojmove poput seksualnosti, straha, fetiša, anksioznosti i ljubavi, a ovom prilikom će predstaviti svoje fotografije nastale u zadnjih nekoliko godina na kojima prikazuje noćnu underground scenu Berlina. Ovaj umjetnik snimio je mnoštvo poznatih faca iz elektronske scene poput Nine Kraviz i DJ Hella.

 

Upravo je Helmut Josef Geier svima poznatiji kao DJ Hell taj kojeg, samo tjedan dana kasnije u petak 28.09., bon ton dovodi u Zagreb, kako bi predstavio svoju novu liniju parfema famoznog naziva “Techno”, nedugo nakon premijere u popularnom berlinskom The Store/Soho House. U svojoj bogatoj glazbenoj karijeri DJ Hell surađivao je sa zvijezdama poput Brian Ferrya, Puff Diddya i Peter Krudera. Zbog njegovog doprinosa glazbenoj industriji, 2003. godine ga je časopis GQ proglasio osobom godine, a upravo je postao kustos muzeja moderne elektroničke glazbe (MOMEM) koji se otvara ove godine u Frankfurtu. Sveprisutan je i u modnoj industriji gdje je surađivao s Karlom Lagerfeldom te producirao glazbu za revije Donatelle Versace, Hugo Bossa i Raf Simonsa. Također se istaknuo i kao dizajner kroz kolaboracije sa velikim brendovima od kojih je možda najpoznatija ona sa Agent Provocateurom, ali i kao samostalni dizajner. Tako će se, uz limitiranu seriju parfema Techno, u prodaji ekskluzivno naći i capsule kolekcija nastala u suradnji sa bon tonom.

 

Vise informacija možete pronaći na:
https://www.facebook.com/bontongallery/
https://www.facebook.com/events/651526061941288/
https://www.facebook.com/events/2095165670733257/

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.