×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/cokolada021211
Otvoren Festival čokolade Opatija 2011. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 02. prosinca 2011. god. u 16:46

 

Festival čokolade Opatija 2011. svečano je otvoren u Ugostiteljskoj školi Opatija, ispisivanjem riječi Opatija kao dekoracije na posebno pripremljenoj torti koju je izradio poznati talijanski slastičar Domenico Constanza, a ime Opatije ispisao opatijski zamjenik gradonačenika Ernie Gigante Dešković.

 

Brojnim uzvanicima i predstavnicima medija obratili su se se zamjenik gradonačelnika, direktorica TZGO Jasna Doričić Sanković, predsjednik Kluba ljubitelja čokolade Boris Jurič te ravnatelj Ugostiteljske škole Opatija prof. Damjan Miletić. Najavljen je izuzetno bogat program ovogodišnjeg Festivala, a svi nazočni su mogli posvjedočiti brojnim delicijama koje su priredili domaćini među kojima valja posebno spomenuti koktel  koji se ne pije već - jede.

 

Na svečanom otvaranju moglo se vidjeti i kako se može slikati čokoladom, a najzanimljiviji dio bilo je pojavljivanje modela u haljini spravljenoj od marcipana i čokolade, sa perlicama od čokolade te torbicom od čokolade, a sve to realizaciji Doris Vlah, Opatijke zaljubljene u svoj grad i u modu.

 

Festival čokolade se nastavlja u subotu i nedjelju, brojnim programima i vrhunskom ponudom svega vezanog uz čokoladu: kolače, torte, čokolade, čokoladne fontane, wellness tretmane, izložbe, degustacije, čoko menije. Na promo punktu Kluba ljubitelja čokolade, svi koji pravodobno dođu u Opatiju, moći će preuzeti svoju Čoko putovnicu – poseban suvenir, ali i knjižicu posebnih benefita, dok će se na istom mjestu svi zainteresirani moći učlaniti u Klub po povoljnijim, festivalskim uvjetima.

 

Organizator najavljuje da najava kišnog vremena neće odgoditi programe već će se sve odvijati prema najavama.

 

Izvor: Press centar

{gallery}albumi/cokolada021211:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.