Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Mario Rucner: Novi singl "Ederlezi" Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 24. svibnja 2012. god. u 14:39

 

Poznati violist Mario Rucner ovih dana postao je novi član diskografske kuće Hit Records. Mario je poznat publici kao violist koji nomadsku glazbu uz pomoć viole i svog suradnika Svena Gleđe pretvara u klupske hitove. Trenutno radi na projektu "Nomad Experience", što je ujedno njegov prvi samostalni projekt.


Opširnije...
 
ATP party nights predstavlja DJ poslastice Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 22. svibnja 2012. god. u 15:10

 

23. ATP Vegeta Croatia Open, koji se u Umagu održava od 5. do 15. srpnja, svim posjetiteljima predstavlja bogat glazbeni program u večernjim satima svakog dana turnira. U sklopu ATP Party Nightsa prvi potvrđeni izvođači prava su glazbena poslastica svim ljubiteljima vrhunskog zvuka elektronske glazbe.


Opširnije...
 
Ivana priprema haljinu za CMC festival Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 21. svibnja 2012. god. u 19:22

 

Ivanu Kovač već godinama veže lijepa i uspješna suradnja sa modnom kućom Hippy Garden, koji nikada nisu krili koliko su zadovoljni Ivanom. Nastupima na svojim koncertima te nastupima na festivalima, Ivana uvijek pokušava na najbolji način predstaviti i odjeću koju nosi, a oduvijek je bila poznata po dobrom stilu koji je itekako znala nositi. Tako će biti i sada...


Opširnije...
 
Potvrđen program Bols Junior barmen Cup Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. svibnja 2012. god. u 17:43

 

Kažu za četvrtak da je studentski dan, e pa baš i tog razloga učeničko natjecanje barmena održati će se u četvrtak. Natjecanje BOLS Junior barmen Cup 2012. organizirano je za sve učenike s diplomom završenog tečaja za barmene u Udruzi konobara i barmena Hrvatske, a započinje 31.05. u 17:00 sati u caffe baru Mali Cafè u Rijeci. Svaki natjecatelj će kroz vlastiti kreativni i atraktivni show pokušati zadiviti suce, prolaznike, posjetitelje i vlasnike lokala te na taj način izboriti pobjedu.


Opširnije...
 
Karma feat. A. Olujić - novi singl "Subota" Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. svibnja 2012. god. u 17:38

 

Nakon gotovo jednogodišnje diskografske pauze od posljednjeg singla "Recept za krizu", grupa Karma pripremila je brojna iznenađenja za svoju vjernu publiku. Iako je Karma u proteklih godinu dana održala desetke koncerata u Hrvatskoj i Europi te sudjelovala na domaćim i inozemnim festivalima, tek su nedavno ponovno ušli u studio te snimili nekoliko izvanrednih novih pjesama.


Opširnije...
 

   Stranica 313 od 348

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.