Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 U minuti poništava pijanstvo i mamurluk Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 10. siječnja 2012. god. u 22:08

 

Zamislite tabletu koja bi vas instantno mogla otrijezniti bez obzira na to koliko ste alkohola konzumirali, ili koja bi vas mogla izliječiti od mamurluka samo nekoliko minuta nakon što ste je popili. Zvuči nemoguće? Više nije! Ljubitelji alkohola, veselite se! Znanstvenici tvrde kako će uskoro početi s ljudskim ispitivanjem 'protuotrova za alkohol', koji bi uskoro mogao liječiti pijanstvo i mamurluk.


Opširnije...
 
Nina Badrić odlazi na Eurosong Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 10. siječnja 2012. god. u 13:25

 

Nina Badrić predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu 2012. godine. Ove godine za 20. rođendan Dore, HRT se odlučio na direktni poziv jednome izvođaču da sa svojim autorskim timom ponudi pjesmu za Eurosong 2012.u glavnome gradu Azerbajdžana, Bakuu. Koncept Dore i sam izbor izvođača podržan je i od Instituta hrvatske glazbene industrije i glazbenih udruga. Dora će se održati početkom ožujka. Programski koncept predviđa dvije večeri. U prvoj ćemo se prisjetiti svih pobjednica Dore unazad 19 godina i dati gledateljima da glasuju za svoju naj Doru, a u drugoj slijedi posebnan show sa Ninom gdje će se gledateljstvu prvi puta predstaviti pjesma koja će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.


Opširnije...
 
Poskupljuju cigarete Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 09. siječnja 2012. god. u 18:15

 

Poskupljenjem cigareta brojne su zemlje drastično smanjile broj pušača, pa takav potez liječnici očekuju i od novog ministra, koji je i ranije naglašavao da je za oštriju verziju Zakona o zabrani pušenja, te isticao da ga treba provoditi u potpunosti. Kada je prije četiri godine Ministarstvo zdravstva ublažilo Zakon o zabrani pušenja, danas novi ministar Rajko Ostojić vrlo je glasno isticao kao je on za oštriju verziju tog zakona, a u predizbornoj kampanji najavio je i da će jedan od njegovih glavnih poteza biti potpuna provedba tog zakona. Stoga se sada od njega puno očekuje u tom pogledu.


Opširnije...
 
Maškarani Kampus Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 09. siječnja 2012. god. u 18:02

 

Prošlogodišnja sezone maškara, ne samo na Liburniji već i šire, ostat će upamćene po jednom novom pristupu organiziranja maškaranih plesova i zabava – po Maškaranom kampusu, koji je smješten u matuljskoj industrijskoj zoni, nadomak Jušića i koji iz subote u subotu okuplja brojni maškarani svijet iz cijele regije. Thorax Promotion, kao organizator Maškaranog kampusa, za ovu godinu najavljuje još veselije i zabavnije subote, na istom prostoru.


Opširnije...
 
Dimit će se i u EU Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 04. siječnja 2012. god. u 17:03

 

Vlasnici kafića koji su svoje prostore opremili skupom ventilacijom kako bi u skladu s važećim zakonom o ograničavanju uporabe duhanskih proizvoda mogli ugostiti i pušače, zasad ne moraju strahovati od toga da će im nova vlast uskratiti dozvolu za pušenje. U studenom ove godine, naime, ističe rok u kojem države potpisnice Konvencije o nadzoru nad duhanom moraju osigurati zrak bez duhanskog dima u svim zatvorenim javnim i radnim prostorima, uključujući i ugostiteljske objekte. Postojeći je zakon, tvrde u Ministarstvu zdravlja, potpuno u skladu sa spomenutom konvencijom te ga do daljnjeg ne namjeravaju mijenjati.


Opširnije...
 

   Stranica 313 od 329

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.