Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 U prodaji ulaznice za Zdravka Čolića u Areni Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 26. siječnja 2012. god. u 07:03

 

Dođite na koncert Zdravka Čolića, 8. ožujka i uživajte u odličnoj glazbi i vokalnim izvedbama neprikosnovenog šarmera. Agencija Gramofon Vam ponosno predstavlja glazbeni spektakl u Areni Zagreb 08.03.2012. Legendarni Zdravko Čolić samo za Vas pjeva svoje najljepše pjesme.Ulaznice za veliki koncert u prodaji su od 26. siječnja na svim prodajnim mjestima Eventima, Eventim ticket shop (Jurišićeva 2a) i online: www.eventim.hr.


Opširnije...
 
Divlje jagode - novi singl i video spot Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 25. siječnja 2012. god. u 14:38

 

Nakon 30 godina vrlo uspješne karijere, 11 albuma, milijunske prodaje nosača zvuka i jednih od najljepših rock balada 'Krivo je more', 'Ne želiš kraj', 'Jedina moja' (bez kojih se ne može zamisliti ni jedana proslava, zabava, tulum), te legendarnih pjesama 'Zauvjek tvoj', 'Motori', 'Kap po kap', 'Marija'... kultna grupa Divlje jagode predstavlja novu pjesmu pod nazivom 'Ne, nisam ja'. Pjesma je to rađena u njihovoj poznatoj maniri i odmah sjeda u uho stoga ne treba sumnjati kako će ubrzo i ona napraviti veliki uspjeh kao i njene mnoge prethodnice.


Opširnije...
 
Mario Rucner predstavlja svoj prvi singl Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 18. siječnja 2012. god. u 22:28

 

Violist Mario Rucner svojim prvim singlom „Ederlezi“ najavljuje zanimljiv glazbeni projekt „Nomad Experience“, u kojem svoj specifičan glazbeni izričaj gradi kombinirajući romske i tradicionalne narodne pjesme i  klupsku glazbu! U produkciji Svena Gleđe, koji se prema Mariovoj zamisli poslužio suvremenim elektronskim ritmovima i aranžmanima, legendarna romska skladba „Ederlezi“ u Mariovoj  izvedbi ovih će se dana zavrtiti u hrvatskom radijskom eteru, a potom slijede i radijske premijere u susjednim državama.


Opširnije...
 
Zdravko Čolić u Areni Zagreb Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 17. siječnja 2012. god. u 18:06

 

Neprikosnoveni šarmer nevjerojatnih glasovnih mogućnosti i ime koje traje desetljećima, prvo je na što pomislimo kada se spomene Zdravko Čolić. Nemoguće je nabrojati sve hitove ovog glazbenika i sigurno bi njihovo preslušavanje trajalo danima. Svi znamo, ali baš od riječi do riječi, pjesme "Ti možeš sve, al' jedno ne", "Stanica Podlugovi", "Produži dalje" i pjesmu koju bi Čola mogao nazvati autobiografskom "Pjevam danju pjevam noću“. Čolina pjesma “Ti si mi u krvi“ slovi kao evergrin i jedna od najboljih pjesama uopće nastalih na našim prostorima.


Opširnije...
 
Maškarani Kampus Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 17. siječnja 2012. god. u 14:20

 

U matuljskoj kavani “Marijana” danas je predstavljeno ovogodišnje izdanje Maškaranog kampusa, Regionalnog Pusnog Centra, jednog od najveselijih maškaranih mjesta na području Liburnije, a i šire. Kako je rečeno na prezentaciji, ovogodišnje izdanje Kampusa trajat će punih pet subota, a sav maškarani svijet će moći uživati u svemu onom što je ovo mjesto i učinilo tako popularnim. Kako je naglasio direktor tvrtke Thorax g. Ivan Črnjarić, Kampus će i ove godine zasigurno biti mjesto gdje će se okupljati maškarani svijet iz cijele regije, a već sada veliki interes vlada u Istri, odakle su i proteklih godina dolazile brojne maškare.


Opširnije...
 

   Stranica 314 od 331

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.