Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Otvoren Festival čokolade Opatija 2011. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 02. prosinca 2011. god. u 16:46

 

Festival čokolade Opatija 2011. svečano je otvoren u Ugostiteljskoj školi Opatija, ispisivanjem riječi Opatija kao dekoracije na posebno pripremljenoj torti koju je izradio poznati talijanski slastičar Domenico Constanza, a ime Opatije ispisao opatijski zamjenik gradonačenika Ernie Gigante Dešković.


Opširnije...
 
Humanitarni kalendar Riječki dečki 2012. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 30. studenog 2011. god. u 20:58

 

16. po redu humanitarni kalendar Riječki dečki nosi naziv „Dobro jutro more“ i ugostio je trinaestoricu zanimljivih sudionika koje povezuje more, bilo da se radi o brodogradnji, pomorstvu, jedrenju, ribarstvu,ronjenju ili veslanju. Autorica crno bijelih art fotografija je A. Saška Mutić, koja je snimanje započela početkom listopada, uglavnom u eksterijerima, pa su tako ove godine u kalendaru nastali neki od „najriječkijih“ motiva ikad snimljenih. Naziv kalendara na naslovnici oslikao je Vojo Radoičić svojim prepoznatljivim stilom i vedrim bojama, također Riječki dečko i prijatelj kalendara, čime je kalendar dobio poseban izričaj.


Opširnije...
 
Festival čokolade Opatija 2011. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 23. studenog 2011. god. u 18:40

 

Opatija će i ove zime biti domaćin jednoj od najslađih manifestacija - Festivalu čokolade, koji će se održati od 2 - 4. prosinca, a u organizaciji Grada Opatija, TZ Grada Opatija i realizaciji tvrtke Thorax Promotion te po prvi put u partnerstvu sa Klubom ljubitelja čokolade. Festival će ove godine imati međunarodni karakter jer, osim domaćih tvrtki, u Opatiju stižu i majstori čokolade iz Slovenije i Italije, a u manifestaciju se tradicionalno uključuju opatijski hotelijeri i ugostitelji.


Opširnije...
 
Postani zvijezda spota za pjesmu "Da si htjela" Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 23. studenog 2011. god. u 17:35

 

Prvim singlom " Da si htjela" Mark Marku se ustalio na glazbenim ljestvicama mnogih radijskih postaja u Hrvatskoj. Na nekim od najslušanijih radija "Da si htjela" je po slušanosti na drugom mjestu, odmah iz Jelene Rozge što je, mora se priznati, ogroman uspjeh. Ovih dana završen je i scenarij za spot kojim će Mark Marku pjesmu "Da si htjela" predstaviti i televizijskim gledateljima.Zanimljiv scenarij i jedna od odabranih lokacija, klub "Va Bene", jamče nam intrigantnu i zanimljivu priču.


Opširnije...
 
Freemasonsi ravno u Aquarius! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 22. studenog 2011. god. u 20:25

 

Čini se kako je Aquarius ove jeseni u punom pogonu! Upravo kada smo pomislili kako Zagrebu fali neki dobar house nastup, Aquarius je ugostio Freemasonse. Riječ je o svjetski poznatom remixerskom imenu iza kojeg stoji Russell Small koji je svoju turneju po svijetu obilježio četverosatnim nastupom u klubu Aquarius. Kao gost trenutno najotkačenijeg klupskog programa Sound Designers, svojim DJ umijećem mamio je osmijeh na lice punom klubu mladih i rasplesanih gostiju.


Opširnije...
 

   Stranica 314 od 327

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.