Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Springfestival: Nova imena i program Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 06. travnja 2012. god. u 12:08

 

Još samo nekoliko tjedana preostaje do početka Springfestivala kojim će započeti festivalska sezona po cijeloj Europi. Vodeći festival elektronske glazbe održava se na impresivnim lokacijama u Grazu, UNESCO-ovom gradu svjetske baštine i UNESCO-ovom gradu dizajna.


Opširnije...
 
10. Seasplash najavljuje nove izvođače Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 06. travnja 2012. god. u 12:02

 
Uz već potvrđene legende britanske glazbene scene Dreadzone, Ruts DC i Vibronics, na desetogodišnjici Seasplash festivala koji se održava od 19. do 22.07. na Tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule će nastupiti i veteran UK duba Jah Free, poznati poljski reggae dub bendovi: Paprika Korps i Ragana, francuski veseljaci Joke, te hrvatski sastavi: Brain Holidays, Dubble i Digitron Sound System.


Opširnije...
 
Predstavljene glazbene radionice AMC-a Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 04. travnja 2012. god. u 21:16

 

Danas su u poznatom zagrebačkom studiju glazbenog producenta Baby Dooksa predstavljene četiri radionice nadolazeće ADRIA MUSIC CONFERENCE. Glazbeni video by Algebra & TipiTV, Workshop by Sea, Workshop by Emi i Škola pjevanja Husar & Tomčić radionice su koje će se održati za vrijeme druge po redu AMC u Umagu 01. i 02. lipnja u hotelu Sol Melia Coral.


Opširnije...
 
Svjetski hit stigao i u Hrvatsku Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 04. travnja 2012. god. u 20:54

 
Svakim danom, recesija uzima sve veći danak, energenti poskupljuju čime prijevoz za mnoge postaje luksuz. Mnogi, za odlazak na posao, traže alternativu i prenalaze svoj Skatey. Sjećate se davnih devedesetih kada su svi klinci po kvartovima zujali svaki na svojem skejtu! Ta daska se duboko se urezala u naša sjećanja i odavno ušlo u povijest i, ali  danas se vratila i to jača nego ikad - ovaj puta s pogonskim elektro motorom te kao takva predstavlja jedno od nezaobilaznih inovativnih prijevoznih sredstava današnjice.


Opširnije...
 
Postani rezident DJ na Ibizi Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 03. travnja 2012. god. u 15:48

 

Burn studios u suradnji s Mixmagom i Beatportom trojici sretnika ispunit će životni san. Ako ste nadareni, živite glazbu i oduvijek ste željeli stajati za DJ pultom otoka zabave ovo je jedinstvena prilika za vas. Burn studios je najavio program DJ Rezident na Ibizi, koji će svakomu od novih talenata omogućiti da se suoči sa svojom konkurencijom i postane jedan od trojice stalnih DJ-eva u najvećem noćnom klubu na svijetu, klubu Privilege na Ibizi te da svoje umijeće prezentira ispred 10 tisuća ljudi.


Opširnije...
 

   Stranica 316 od 341

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.