Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Big Beach 24 Party Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 05. srpnja 2011. god. u 11:14

 

BIG BEACH 9. srpnja po prvi puta u Hrvatskoj predstavlja open air 24-satni party na plaži Zrće po uzoru na svjetske partyje na plažama Brazila, Australije i Amerike. Kulminacija 24-satnog programa bit će nastup jednog od najboljih svjetskih party DJ-a, FATBOY SLIMA. Organizator očekuje oko 15 000 fanova iz cijelog svijeta i već je najavio da će je riječ o godišnjem događanju koje će otvarati party sezonu na plaži Zrće. Održavat će se prvog vikenda u srpnju, uz podršku Grada Novalje i svjetski poznatih klubova PAPAYA, AQUARIUS i KALIYPSO.


Opširnije...
 
Top 4 europskih ljetnih festivala Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 04. srpnja 2011. god. u 12:30

 

Rijeka ima Harteru, Zagreb INmusic, Zadar Garden festival...  i Europa obiluje ljetnim glazbenim događajima koje svake godine pohode  stotine tisuća mladih željnih opuštanja, zabave i naravno, dobre glazbe. Ukoliko imate ekipu, šator, vremena i neku kunu u džepu možete se otputiti u neku u od europskih zemalja koje nude pregršt ljetnih zbivanja. Ako ništa, barem ćete moći napraviti usporedbu sa zabavom na lijepom nam Jadranu.


Opširnije...
 
VideoAnima Exibition u Labinu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 04. srpnja 2011. god. u 11:55

 

Drugi dan LabIN24seven Summer Festivala protekao je u nešto drugačijoj atmosferi od subotnjeg, kada je party otvorenja potrajao do ranih jutarnjih sati. Festival se na nekoliko dana premjestio u Stari grad, gdje je u nedjelju održana izložba Daniela Brickmana pod nazivom VideoAnima Exibition. Ovaj zanimljivi umjetnik dolazi iz New Yorka, svjetske prijestolnice moderne umjetnosti.


Opširnije...
 
Santos među top 10 europskih klubova Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 27. lipnja 2011. god. u 17:12

 

O Hrvatskoj kao hit turističkoj destinaciji redovito imamo prilike čitati u prestižnim svjetskim medijima, a ovoga puta britanski Guardian donosi listu od 10. najboljih europskih klubova na plaži, među kojima je svrstao i Santos Beach Club na Rabu.


Opširnije...
 

   Stranica 316 od 316

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.