Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 T.R.I. GAMES - Show band - Novi klupski hit Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 15. svibnja 2012. god. u 16:38

 

Za sve ljubitelje klupske glazbe, ekskluzivno Vam predstavljamo simbiozu najboljih klupskih hitova i skladbi u vokalnoj izvedbi uživo, obogaćenu modernim klupskim ritmovima, u pratnji privlačnih i osebujnih zvukova synthisayzera, sve zajedno začinjeno plesnim, laserskim i svjetlosnim efektima. T.R.I. GAMES je ujedno i Live music show & clubbing performance.


Opširnije...
 
Bijela čarolija oduševila regiju Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 15. svibnja 2012. god. u 16:20

 

Najpoznatija svjetska dance atrakcija Sensation Innerspace oduševila je više od 11 000 rasplesanih posjetitelja u bijelom. Čaroban osjećaj pozitivne energije već na samom ulasku u Arenu govorio je da će se na Sensationu dogoditi nešto spektakularno. Arena je pretvorena u mjesto iz bajke, najbolja svjetska produkcija posjetiteljima je davala osjećaj da se nalaze na nekom drugom planetu, da su posebni i začarani.


Opširnije...
 
Grupa Keops - Održana promocija u Zagrebu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 15. svibnja 2012. god. u 14:50

 

Riječka grupa Keops prošlog je vikenda promovirala svoj album prvijenac u popularnom zagrebačkom okupljalištu rokera, Bikers beer factory. Tom su promocijom koncertno zakotrljali priču svog albuma 'Keops' koji je objavljen sredinom travnja u izdanju Croatia Recordsa. Decentno su ‘ušetali’ u glazbeni prostor svojim zadnjim singlom 'Na vrijeme' (koji je polučio odličan uspjeh na radijskim top listama) te su polagano nastavili dizati tenziju nižući pjesme s albuma te brojne strane i domaće hitove koji su oduševili mnogobrojne goste - prijatelje, suradnike i fanove.


Opširnije...
 
Zvijezde Hideout festivala nastupat će i na pool partijima Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. svibnja 2012. god. u 22:34

 

Osim noćnih Arena i Boat partija koji će isplovljavati sa Zrća, sretnike koji su došli u posjed ulaznice za Hideout festival očekuje još jedno iznenađenje u obliku  pool partija koji će se održavati preko dana i na kojima će nastupati zvijezde ovog festivala i najznačajinijih labela današnjice. Tako vas očekuje Hot Creations pool party s Jamie Jonesom ili subotnjeg finala na Mulletover pool partiju s zvijezdama poput Seth Troxlera i Nine Kraviz.


Opširnije...
 
Svjetska DJ zvijezda Chuckie na Umaginationu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. svibnja 2012. god. u 21:57

 

Francuski DJ Martin Solveig otkazao je nastup na ovogodišnjem Umaginationu uz veliko žaljenje. Naime, Solveig je domaćin i službeni DJ prestižne dodjele nagrada MTV MOVIE AWARD, koje su u isto vrijeme održava u Los Angelesu. Tim Umaginationa mu iskreno čestita na osvojenom priznanju.


Opširnije...
 

   Stranica 316 od 349

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.