Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Novogodišnji dočeci na gradskim trgovima Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 29. prosinca 2011. god. u 22:18

 

Ne znate gdje i kako dočekati Novu 2012. godinu? Evo nekoliko prijedloga za to kako je dočekati - besplatno. Naime, u brojnim hrvatskim gradovima i ove su godine organizirani dočeci na glavnim trgovima, a na vama je samo da zgrabite bolju polovicu ili nekoga od prijatelja pod ruku, čašu kuhanog vina u ruku i u ugodnom društvu i dobroj atmosferi nazdravite novoj, nadamo se boljoj 2012. godini!


Opširnije...
 
Wendy Robin zapalila Revelin Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 20. prosinca 2011. god. u 19:41

 

Karipska dance pjevačica Wendy Robin svoj je prvi koncertni nastup na europskom tlu prije nekoliko dana održala u Dubrovniku, gdje je nastupila kao zvijezda večeri na godišnjici popularnog Culture Cluba Revelin. Nakon jugoistočne Azije i nanizanih uspjeha na tom tržištu, svoju europsku karijeru započela je upravo spektakularnim showom u Dubrovniku, a nastupila je uz DJ Pullyja, poznatog dubrovačkog DJa i u pratnji sjajnih plesačica pod vodstvom Nine Bunjevac.


Opširnije...
 
Marko Grubnić - "Moje najdraže blogerice" Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 16. prosinca 2011. god. u 17:15

 

Modni mačak odlučio je promociju nove, Gossip by Marko Grubnić blagdanske kolekcije napraviti na nešto drugačiji način pa je snimio kampanju s 4 blogerice odjenuvši ih u blještave kombinacije idealne za blagdanske proslave koje nas očekuju krajem svake godine. Ako želite zabljesnuti, u pravom smislu riječi, u „najluđoj noći u godini“ ova je kolekcija pravi pogodak za vas!


Opširnije...
 
Udruga ljubitelja čokolade Opatija Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 16. prosinca 2011. god. u 14:32

 
Opatija je, od večeras, domaćin podružnice Rijeka – Opatija, Udruge ljubitelja čokolade, što je nastavak suradnje započete na ovogodišnjem Festivalu čokolade, a između Udruge kao službenog partnera Festivala i organizatora manifestacije: Grada Opatija, TZ Grada Opatija i tvrtke Thorax Promotion.


Opširnije...
 
Božićna šetemana u Matuljima Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 16. prosinca 2011. god. u 14:18

 

Matulji će tradicionalno svojim građanima i njihovim gostima prirediti “Božićnu šetemanu”, tjedan kojeg će obilježiti brojna događanja kao i prigodni sajam, a u organizaciji Općine Matulji. Od 18. pa sve do 24. prosinca, svakodnevna će događanja zasigurno privući publiku svih generacija, a tradicionalni sajam na području ispred zgrade Općine ponudit će bogat i raznovrstan asortiman prozivoda poduzetnika s područja Općine Matulji.


Opširnije...
 

   Stranica 318 od 333

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.