Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 402 Streetrace poklanja Harley Davidson Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 04. svibnja 2012. god. u 13:08

 

Svi posjetitelji trodnevnog oktanskog spektakla 402 Streetrace u mogućnosti su osvojiti prestižni motor Harley Davidson. Posjetom atraktivnom programu posjetitelji ulaze u bubanj iz kojeg će najsretniji dobitik osvojiti jedan od najatraktivnijih svjetskih motora. Trodnevni program 402 Streetrace utrke uključuje i 402 Expo show, sajam automobilske i prateće industrije organiziran u okviru događaja, 402 Bikerace - utrke motora na 402m, Pro Outlaw natjecanje timova i neograničeno modificiranih automobila, zatim Street Shoot Out - samo za tehnički propisno modificirane automobile, odnosno registrirane cestovne automobile.


Opširnije...
 
Croatia rally 2012 ugošćuje... Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 03. svibnja 2012. god. u 23:29

 

Već ovaj mjesec počinje Croatia rally-a koji će se održati 24.-26.05.2012. u Rijeci i okolici. Po prvi puta u Hrvatsku dolazi Škoda Motorsport Team i vozač Juho Hanninen sa vozilom Škoda Fabia S2000. Vozač u WRC prvenstvu Patrik Sandell već je nastupao u Hrvatskoj dok iz Red Bull tima, vozač Hermann Gastner Jr. isprobat će po prvi puta brzinske ispite u okolici Rijeke. To su nam i službeno potvrdili vodeči ljudi timova a svoju potvrdu začinili su i poslanim prijavama koje su stigle u ured relija.


Opširnije...
 
Galerija "Opatija" Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 03. svibnja 2012. god. u 21:27

 

Galerija "Opatija", unikatni nakit. Design by Smile. Telefon: +385 992467323 Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Opširnije...
 
Balašević - Kreće prodaja ulaznica Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 03. svibnja 2012. god. u 14:02

 

Ðorđe Balašević, u organizaciji tvrtke Thorax Promotion, a u suradnji s producentskom kućom Salayka, ovog će proljeća publici podariti tri nastupa u kojima će kazalište dovesti u sportske dvorane te tako zaokružiti priču prvog dijela ovog jedinstvenog događaja koji je oduševio sve one koji su mu imali priliku svjedočiti. Bjelovar, Čakovec i Kopivnica će tako biti posljednji hrvatski gradovi koji će svojoj publici pružiti prigodu da uživa u večeri uz omiljenog gosta, a prema najavi samog autora uskoro će uslijediti drugi dio "Kalendara" za kojeg smo sigurni da će biti jednako uspješan. Jer, Đorđe Balašević je jedinstven autor ovih prostora.


Opširnije...
 
Akustika na Terraneu! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. svibnja 2012. god. u 16:00

 

Po završetku druge sezone programa Akustika, koji je uključivao akustične svirke bendova u knjižari Rockmark u organizaciji portala Muzika.hr, isti program seli se ovog ljeta na Terraneo! Time Akustika postaje nova, dodatna pozornica u sklopu festivala, koja će se nalaziti u festivalskom kampu i time omogućiti uživanje u dodatnim akustičnim svirkama svim posjetiteljima kampa.


Opširnije...
 

   Stranica 318 od 348

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.