Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Jelena Radan u Klovićevim dvorima Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 10. srpnja 2011. god. u 12:11

 

Jelena Radan je u četvrtak 7. srpnja u atriju galerije Klovićevi dvori održala koncert koji će publika još dugo pamtiti. Nadjenuvši svom zanimljivom koncertnom programu naziv Susret-Triptih, Jelena Radan je već zaintrigirala sve glazboljupce koji su s nestrpljenjem iščekivali njezine nove pjesme, koje je te večeri premijerno izvela u sklopu 30. po redu Zagrebačkih ljetnih večeri.


Opširnije...
 
Suspenziranje u izvedbi Ane Laco i Martine Shalov Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 08. srpnja 2011. god. u 11:21

 

Pretposljednja večer Labin24 seven Summer Festivala bila je idealan završetak programa u labinskom Starom gradu. Brojni posjetitelji uživali su u projekciji fotografija Martine Šalov, dok je na pozornici Kod špine Ana Laco izvodila performans sa suspenzijama, odnosno kukama probodenima kroz kožu. Ana Laco je osnivačica Badaku suspension teama iz Rijeke, prvog tima koji se bavi suspenzijama u ovom dijelu Europe.


Opširnije...
 
Kaisernacht Opatija 2011 Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 07. srpnja 2011. god. u 11:40

 

Danas je u Opatiji, u glazbenom paviljonu Angiolina, predstavljeno treće izdanje manifestacije "Kaisernacht Opatija", međunarodnog spektakla koji će Opatija svojim gostima ponuditi od 15 – 17. srpnja, na području skoro cijelog grada. "Kaisernacht Opatija" će i ove godine u Opatiju dovesti bogat program u kojem će sudjelovati članovi udruga iz tridesetak hrvatskih gradova, program koji će Opatiju i sve one koji budu u Opatiji, odvesti u jedno prošlo vrijeme, u vrijeme kada su Opatiju pohodili carevi i brojna europska elita.


Opširnije...
 
Najveće tajne Hrvatske i Ex-Yu Elite Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 06. srpnja 2011. god. u 18:51

 

Luka Rajić i dvorac od 17,7 milijuna CHF u selu pokraj Ženeve * Hypo direktor s dva luksuzna Beverly Hills apartmana * Luksuzne nekretnine Danka Končara u francuskim Alpama i Azurnoj obali * Skromna floridska prizemnica legende Dražena Petrovića * Dragana Mirković od folk parade do dvorca u Ebenfurthu * Bruno Orešar i drugi hrvatski Rockefelleri s američkim apartmanima * Ćirino otkriće kineske viagre za Hašimagu.


Opširnije...
 
Žestoki rock protresao labinski stari grad Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 06. srpnja 2011. god. u 10:44

 

Nakon što smo proteklih dana mogli uživati u clubbingu, plesnim house beatovima i ritmičnim vibracijama, četvrtog dana Labin24seven Summer Festivala na red su došli nešto žešći zvukovi. Tako su u utorak navečer Stari grad protresli vrhunski rock rifovi koji su privukli zavidan broj posjetitelja. Za odličnu zabavu i pravu užarenu atmosferu na pozornici Kod špine pobrinuli su se bendovi Storm i Soul Display iz Istre.


Opširnije...
 

   Stranica 353 od 355

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.