renesansa1208

Dobar plan za vikend uključuje odlično pivo, renesansu i zabavu u Koprivnici, a sve to uz bezbrižnu vožnju Pan renesansnim vlakom. Idućeg vikenda, 19. kolovoza, dobra zabava je u Koprivnici jer tamo vas čeka još jedno izdanje Renesansnog festivala. Za posjetitelje iz Zagreba osiguran je i prijevoz, besplatni Pan Renesansni vlak vozi prema Koprivnici i vodi vas u posjet pivovari Carlsberg i Renesansnom festivalu.

Pan vlak, koji polazi s Glavnog kolodvora u subotu, 19. kolovoza, u 10:15 sati (preporučamo dolazak na kolodvor dvadeset minuta prije polaska), sve zainteresirane besplatno vozi u Koprivnicu, kamo stiže u 11:32. Za sve goste s koprivničkog kolodvora zatim je osiguran prijevoz autobusom do Carlsberga Croatia. U pivovari od 12 do 14 h moći ćete uživati u odličnom pivu i obilascima pivovare, te naučiti više o proizvodnji piva i cidera.

Nakon programa u pivovari, autobusi vas voze do mjesta održavanja Renesansnog festivala, gdje će vas dočekati bogat program i izvrsna atmosfera.

Prostori koji okružuju ostatke stare koprivničke utvrde bit će oživljeni izvornom hranom iz renesansnog razdoblja, nastupima skupina iz različitih zemalja, tradicionalnim zanatima i atrakcijama.

Nakon popodnevnog druženja, autobusi voze natrag do vlaka koji u 20:24 sati kreće za Zagreb. Očekivani povratak u Zagreb je u 21:49 sati.

Ako još niste isplanirali svoj vikend, sada je pravo vrijeme. Očekujemo vas u subotu, 19. kolovoza, na Pan Renesansnom vlaku uz sjajan program i pivo!

Vidimo se u vlaku!

Raspored vožnje za subotu, 19. kolovoza:

• 10:15 Polazak vlaka, Zagreb Glavni Kolodvor (dolazak u KC 11:38)
• 11:45 Polazak organiziranih autobusa sa željezničkog kolodvora u Koprivnici na Dan otvorenih vrata u pivovaru Carlsberg Croatia
• 12:00 Početak dana otvorenih
• 14:00 Polazaka autobusa iz pivovare Carlsberg Croatia na Renesansni festival
• 19:15 Polazak autobusa s Renesansnog festivala na željeznički kolodvor
• 20:24 Polazak vlaka za Zagreb

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO