Počinje praznik glazbe u Umagu Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 01. lipnja 2012. god. u 12:20

 

Vodeće glazbene zvijezde svijeta i regije pristižu u istarski grad Umag. U tri dana vikenda očekuje nas pravi praznik glazbe. Regionalna glazbena konferencija Adria Music Conference i Umagination za sve posjetitelje pripremaju višeosjetilne sadržaje i iznenađenja. Jedina glazbena konferencija u Hrvatskoj Adria Music Conference koja se održava u hotelu Melia Coral, hotelske kuće Istraturist u dva dana nudi vrlo zanimljiva predavanja. Diva hrvatske glazbene scene JOSIPA LISAC održat će predavanje pod nazivom Glazba jučer i danas... magla svuda oko nas.

 

Jedan od najboljih njemačkih glazbenih producenata i DJ-a, koji će nastupiti i na velikoj pozornici Umaginationa, Marco Sonce predavat će na temu Prošlost, sadašnjost i budućnost dance glazbe u Europi.

 

Mogul radio svijeta koji nam dolazi iz SADa i koji je već više od 20 godina u svijetu radija na samom vrhu te pod sobom ima 35 radio postaja, Rod Philips, u Umagu će održati nadasve poučno predavanje naziva Radio Alla Grande. Uz predavanja i razne panele na kojima sudjeluju vodeći stručnjaci iz svijeta medija i glazbe Hrvatske i regije, u zabavnom programu AMC-a očekuju nas prave poslastice. U dva dana konferencije glazbu će vrtiti i pjevati gosti AMC-a: u  petak 01. lipnja svoj novi album predstavit će riječki rocker Damir Urban, u noćnim satima očekuje nas RBMA party Zeda Biassa i Eddy Ramicha, a u subotu 2. lipnja Fresh Island Festival Party, te brojna druga iznenađenja.

 

Umagination ljubiteljima vrhunske elektronske u danima vikenda nudi nezaboravno glazbeno putovanje. U petak 01. lipnja na warm up partyu u klubu Jimmy Woo gostuje njemačka glazbena institucija ENVY MU MUSIC koju predstavljaju DJ-i Marco Sonke i Sven Kirchof, dok nas u subotu na prostoru ATP Dance Arene očekuje spektakl kojeg predvode Axwell, Chuckie i Deniz Koyu.

 

Ulaznice za Umagination mogu se osigurati u sustavu Eventima (www.eventim.hr), dok se sve informacije oko kotizacija i programa za AMC mogu dobiti na web adresi www.adriamc.com.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.