Napravite prvi korak u ludilo! Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. lipnja 2020. god. u 07:32

crazy0708201

 

Ovog ljeta Ludbreg će uzdrmati osebujni festival elektronske glazbe. Žestoki ritmovi s Crazy Island Festivala ispunit će grad na dva dana. Crazy Island Festival, novo lice kulture u Hrvatskoj, dolazi u grad koji je u centru svijeta. Festival će se održati 7. i 8. kolovoza na Otoku Mladosti, idealnom mjestu za sve ljubitelje plesanja i zabave.

 

"Lokacija na kojoj smo odlučili održati festival je na doslovnom otoku. Ta zelena i prirodna idila će posjetiteljima biti pravo opuštanje uz glazbu koju vole", rekli su organizatori.

 

U dvodnevnoj oazi ludila, publiku će zabavljati jedni od najboljih DJ-eva iz regije, od kojih su brojni i izgradili i svjetsku karijeru.

 

Od sve skupa dvadesetak izvođača koji ove godine dolaze na Crazy Island Festival, u oko upadaju imena već poznatih umjetnika elektronske glazbe. Lorenzo, Lukas Innemann, Timo G i Noel Holler, ali i svjetski poznati Plastik Funk rasplamsat će svakog koji se pronađe u centru ludila.

 

Zasigurno vrijedi vidjeti i osjetiti kakvo je to novo ludilo u nastajanju. Osigurajte si slobdno vrijeme na početku kolovoza i dođite na Otok Mladosti u Ludbregu gdje će Crazy Island Festival organizirati nesvakidašnji događaj.

 

Early Bird ulaznice za festival su u limitiranom kapacitetu. Možete ih osigurati na stranicama festivala, preko sustava Eventim ili na svim Eventimovim prodajnim mjestima.


Vidimo se u ludilu!

 

Izvor: Press


 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.