since0908

Samo četiri dana dijele nas od velikog glazbenog spektakla svjetske glazbene zvijezde Hot Since 82 u Vinkuranu za koji se već tjednima traži karta više. Ovaj dugo iščekivani događaj održat će se u povijesnom kamenolomu Cave Romane u subotu, 12. kolovoza, a ujedno je jedan od posljednjih velikih događaja elektronske glazbe na ovoj lokaciji ovog ljeta. Također, ovo je i jedan od posljednjih ljetnih partija hrvatskog glazbenog brenda BSH. Interes za ovaj ekskluzivni nastup nadmašio je sva očekivanja, pa tako u Istarski Vinkuran stižu posjetitelji iz čak 40 zemalja svijeta, njih više od tri tisuće.

Oni će uživati u setu karizmatičnog Engleza iz Leedsa, poznatog po nastupima na specijalnim lokacijama diljem svijeta kao sto su Piratski brod na Ibizi, Laguna u Argentini, tvrđava Revelin u Dubrovniku i brojne druge. Snimke njegovih nastupa broje milijunske preglede, a među njih sada ulazi i Cave Romane što bez sumnje pridonosi promociji kako same lokacije Cave Romane tako i Istre te cijele Hrvatske. S obzirom da je Hot Since 82 redoviti gost brojnih svjetskih festivala i party destinacija poput Ibize, nadolazeći party garancija je vrhunske zabave pod istarskim zvjezdanim nebom, koju ćemo dugo pamtiti.

Na pozornici okruženoj povijesnim kamenolomom, uz Hot Since 82, nastupit će i domaće DJ snage Aldo Morro b2b Yakka, Pablo Panda, Lemon i Fynolla.

Ovaj događaj održava se u suradnji s Turističkom zajednicom općine Medulin. Ulaznice za glazbeni spektakl Hot Since 82 mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO