Kažu za četvrtak da je studentski dan, e pa baš i tog razloga učeničko natjecanje barmena održati će se u četvrtak. Natjecanje BOLS Junior barmen Cup 2012. organizirano je za sve učenike s diplomom završenog tečaja za barmene u Udruzi konobara i barmena Hrvatske, a započinje 31.05. u 17:00 sati u caffe baru Mali Cafè u Rijeci. Svaki natjecatelj će kroz vlastiti kreativni i atraktivni show pokušati zadiviti suce, prolaznike, posjetitelje i vlasnike lokala te na taj način izboriti pobjedu.

Jedan od osnovnih ciljeva natjecanja je poticanje natjecateljskog duha u dotičnoj struci te stvaranje većeg kruga konkurencije. Želimo ukazati na promjene i nove trendove u svijetu turizma i ugostiteljstva te pružiti novu dimenziju razvoja i promocije turizma Grada Rijeke i Republike Hrvatske.

Osim vještih barmena, kreativnih nastupa, dobre muzike i još bolje zabave program će svojim nastupima uveličati Academia de capoeira Rijeka koja će kroz atraktivnu umjetničku formu objediniti borbu, ples, pokret i glazbu.

Uz capoeirste očekuju Vas još i nastupi plesne skupine Porto Ri koja uskoro navršava 20 godina svoga rada na plesnoj sceni, a okuplja uzrast od 3 godine pa na dalje te plesno - vokalne skupine Fame, polufinalista Supertalenta, koja ovaj mjesec slavi svoj drugi rođendan.

Cijeli program odvijati će se uz nježne i romantične, a opet s druge strane jake i žestoke zvukove violine kojom dirigira Suzy Rubato prateći pritom izbor najvećih hitova DJ-a Alex Santtinia.

Prve natjecatelje moći ćete bodriti već od 18:30 sati. Svaki natjecatelj do natjecateljske stanice dolazi uz pranju hostese te prethodnu najavu MC-a, a na njemu je da se kroz 5 minuta showa pokaže i dokaže.

Nakon službenog djela, a po završetku natjecanja slijedi after party za sve sudionike natjecanja, uzvanike i goste uz promociju brandova generalnog sponzora BOLS - najstarije nizozemske tvrtke i najstarije destilerije likera na svijetu te proglašenje pobjednika u Clubu Marina na Adamićevom Gatu.

Od 00:00 do duuuugooo u noć očekuje Vas urnebes i lom... za pravi ljetni ugođaj, samo korak od obale, na Marini Vas očekuje barmen show, cocktaili po promotivnim cijenama, hostese, violina, DJ, dobra zabava, vedra i nasmijana lica. Idealno da razbijete monotoniju i začinite još jedan u nizu tipičnih 'četvrtaka'.

Ovim Vas putem pozivamo da se pridružite u što većem broju, podržite barmene i dobro se zabavite!

Sve detalje pratite na www.barmen.hr

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO