rnb2808

Nakon velike ljetne turneje povodom obilježavanja 20 godina postojanja brenda, u sklopu koje je RNB Confusion posjetio i nastupao na najvećim regionalnim festivalskim pozornicama kao što su Exit, Sea Star i LMF Festival, došlo je vrijeme za povratak i party pred domaćom publikom u Zagrebu.

U subotu 2. rujna s početkom u 17h, ekipa RNB Confusion-a tradicionalno organizira “Back To The City” party u klubu Peti Kupe s kojim najavljuje jesensko-zimsku sezonu plesa u Zagrebu. Za sve koji su se zaželjeli plesa uz r&b i hip-hop, ovo će biti prava ljetna avantura s programom u trajanju od punih 11 sati. Dnevni party odvijat će se na terasi Petog Kupea sa poičetkom u 17h kojeg će predvoditi DJ legenda Oli Dobolli i partymaker Dj Turk, a kao specijalna gošća najavljena je Lu Jakelić koja će uživo izvesti neke najbolje r&b covere. I to nije sve! Nakon 23h, zabava se seli unutar kluba Peti Kupe, gdje će nastupiti Dj Kiki I Dj Sheko uz kratki nastup gosta iznenađenja. Više od 70% ulaznica za dugoočekivani party povratka u Zagreb je rasprodano, stoga se požurite po svoju ulaznicu na Entrio.hr.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO