Rovinj - Hrvatski ljetni salsa festival Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 26. travnja 2012. god. u 11:50

 

Hrvatski ljetni salsa festival je jedinstveni plesni događaj u Hrvatskoj i samoj Europi, ali i jedan od najzabavnijih ljetnih salsa festivala na svijetu! To je godišnji ljetni događaj stvoren zapravi plesni užitak u opuštajućem ozračju Mediterana koji uz odličnu hranu, vina i tradiciju, bez obzira na plesno iskustvo ili stil pruža vašim osjetilima nezaboravan doživljaj.

 

Čak i ako ste potpuni “neplesač”, uvjereni smo da ćete do kraja festivala tražiti JOŠ. Dakle, ako želite NAUČITI PLESATI, UČITI OD NAJBOLJIH ili se samo OPUSTITI, UŽIVATI NA PLAŽI I SUNCU, DRUŽITI SE, ZABAVLJATI I PLESATI NOĆ I DAN - s nama to možete!


Pripremite se za lipanj 2012. jer će biti luuudo!!!

 

“Los Mamberos i SALSA ADRIA PRODUKCIJE d.o.o.” predstavljaju Vam novi, bolji i većiosmi Hrvatski ljetni salsa festival u prekrasnom Rovinju! Tko smo mi? Agencija koju čine mladi, školovani i sposobnih ljudi, specijalizirani u organiziranju nezaboravne zabave u svijetu plesa! Već više od 9 godina vođeni i nadahnuti iznimnom strašću za plesom - pripremamo, organiziramo i činimo sve kako biste se osjećali baš onako kako Vi želite! Ovaj ljetni događaj je skrojen za sve Vas (buduće) plesače, kako biste uživali u onom najboljem od glazbe - jer glazba je nadahnuće - upakiranom u čudesni obalni krajolik Vama nadohvat ruke!

 

Pozivamo Vas da “okusite” baš svaki djelić te priče i kući ponesete to ogromno i prekrasno iskustvo! Plesni raj u Rovinju je Vaš korak ka potpunom zadovoljstvu! Ne propustite ga! Krenite s nama na putovanje… Rovinj - ljetni plesni raj skrojen baš po Vašoj mjeri!

 

Zamislite ovakvu razglednicu: više od 2000 plesača i obožavatelja plesa, plesne radionice u najluksuznijim hotelima u gradu, nastupi svjetski poznatih instruktora, 3 različita plesna podija, partiji na bazenu i na plaži, i opet - more, sunce, glazba... I sve to tako blizu! Zatim zamislite kako baš cijeli grad tjedan dana živi s vrućim latino ritmovima, ljude koji plešu na ulicama, vesele se i šire dobre vibracije dok im ljetni slankast povjetarac osvježava kožu...

 

Cijeli grad postaje jedno veliko okupljalište ljudi koji dijele istu strast – strast prema salsi! Da, upravo sve to je Hrvatski ljetni salsa festival u ROVINJU!

 

Zašto biti DIO TOGA?!

 

Iz ovog događaja bogatog sadržajima, izdvojili smo neke koje nikako ne smijete propustiti! Za detaljnije informacije posjetite našu web stranicu i započnite svoju pustolovinu...

 

- DANCE POINTS - PLES UZ DJ GLAZBU I PLESNE ANIMACIJE NA ULICAMA GRADA
- FESTIVALSKE I PREDFESTIVALSKE RADIONICE - više od 90 sati plesnih radionica

- KONCERT U ŽIVO - bit će najavljen - potpun glazbeni doživljaj u četvrtak, 21. lipnja
- NAJJAČA POSTAVA PLESNIH INSTRUKTORA - NAJBOLJI OD NAJBOLJIH!
- NAJBOLJI I SVJETSKI POZNATI SALSA DJ-i
- STARGATE CHALLENGE SHOW - projekt koji plesnim amaterima daje priliku nastupiti na subotnjem Gala Partiju!
- 3 RAZLIČITA PLESNA PODIJA (SALSA, KUBANSKI I SENZUALNI PLESOVI)!
- DIVAS PASS - ulaznice namijenjene samo damama
- GENT'S PASS - ulaznice namijenjene samo gospodi - gospoda ove godine imaju poseban tretman!
- IN2 MUSIC MINI-KONFERENCIJA - inovacije i unapređenja u svijetu glazbe i plesa!
- 5 VELIČANSTVENIH PARTIJA NA OTVORENOM I ZATVORENOM (GRANDE FIESTA, GALA PARTY, POOL PARTY...)
- PARTIJI DO RANIH (KASNIH) JUTARNJIH SATI!
- POSEBAN PARTY BOAT TRIP U PONEDJELJAK (NAKON FESTIVALA)!

…i mnogo više!

 

Priča ove godine počinje nekoliko dana ranije... Jeste li razmišljali o godišnjem odmoru ovog ljeta? Ukoliko još niste, vrijeme je za odluku! Provedite ga s nama i doživite savršeni plesni odmor u Rovinju! Budite dio dva prvorazredna događaja u 11 dana, Ljetni senzualni dani, 15.-17. lipnja (bachata, kizomba, zouk i još više) & Hrvatski ljetni salsa festival, 19.-25. lipnja 2012., i nezaboravno se provedite!!!

 

Spajanjem strasti za plesom i glazbom sa rajskim ambijentom, dobit ćete ne samo potpuni osjećaj, već i savršen boravak na moru!!!

 

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.