mac2301201

 
Samo nas četiri dana dijele od najvećeg glazbenog spektakla u regiji. Sve je spremno za drugo izdanje dodjele glazbenih nagrada Music Awards Ceremony 2020, koja će se održati 27. siječnja u beogradskoj Stark Areni. Drugi krug glasanja još je u tijeku, a Nina Badrić, Severina, Jelena Rozga, Zsa Zsa, Indira Forza, Neno Belan, Boris Novković, Jacques Houdek, Ivan Zak, Petar Grašo, Marko Tolja, Parni Valjak, Opća opasnost, Goran Bare i Majke, Pavel, Pravila Igre, Fluentes, Damir Urban & 4, Elemental su samo od nekih hrvatskih izvođača za koje je još uvijek moguće glasati. Svečanu će dodjelu obilježiti i dvije hrvatske voditeljice - Ana Radišić bit će jedna od voditeljica službenog dijela programa dok će Nikolina Pišek biti zadužena za program na crvenom tepihu.

“Svakom tko prati i stvara glazbu čast je biti dijelom ovog glazbeno-produkcijskog televizijskog spektakla. Sjajno je što na jednom mjestu imamo okupljenu cijelu glazbenu regiju i sve najveće glazbene zvijezde, svih žanrova! Prošle godine sam sam bila oduševljena svime što sam ondje vidjela i doživjela, a i nagrada koja je stigla u ruke organizacije dokaz je veličine ove manifestacije. Imponira i čast mi je dijeliti pozornicu sa svim tim imenima. Uzbuđena sam i sretna, a obećajem da ću biti pravi domaćin svima u Stark Areni, ali i svima onima koji će pratiti prijenos ispred malih ekrana”, izjavila je voditeljica Ana Radišić.

Šest povezanih pokretnih pozornica veličine više od 800 m2 na kojima će najveće zvijezde regije izvoditi specijalno osmišljene nastupe, više od 1200 m2 LED ekrana koji će se sklapati i rasklapati u zraku, 1200 inteligentnih rasvjetnih tijela i laser show koji je do sada viđen samo na najprestižnijim svjetskim manifestacijama poput filmskog festivala u Cannesu ili Euroviziji - tako bi se ukratko mogla opisati atmosfera i produkcija na predstojećem MAC-u.

Nakon prvog kruga glasanja, od čak 600 glazbenih brojeva ostalo je 120 najboljih, a raspoređeni su u 18 kategorija. Svaki glasač ima pravo na novih 10 besplatnih online glasova na stranici MAC https://musicawardsceremony.com/index.php?page=glasanje, a uvedeno je i glasanje putem aplikacije KeepApp. Uz skinutu besplatnu aplikaciju KeepApp, glasači dobivaju mogućnost dodatnih glasova. U prvoj fazi pristiglo je više od milijun i pol glasova iz svih krajeva svijeta, a ti glasovi odlučili su kojih 15 nominacija iz svake kategorije nastavlja natjecanje u drugoj fazi. Na dan same manifestacije, 27. siječnja, u trci će ostati po 5 nominacija iz svake kategorije. U drugom krugu glasanja uvedena je i nova kategorija - Youtube zvijezda, a riječ je o mladim izvođačima do 21 godine, koje su nominirali fanovi MAC-a putem društvenih mreža.

Osim dodjele priznanja, na trosatnoj ceremoniji će nastupiti najveće regionalne glazbene zvijezde među kojima i Nina Badrić, Jelena Rozga, S.A.R.S., Tonči Huljić, Kaliopi, Balkanopolis, Buba i Jala, Sara Jo, a najavljen je i specijalni nastup 11 hip-hop i pop glazbenika s glumcem Viktorom Savićem, čije detalje organizatori iz Skymusica još ne otkrivaju.

Kao i prošle godine, Music Awards Ceremony i ovoga puta ima humanitarni aspekt - Bioxgn MAC 2020 fokusiran je na ravnopravnost spolova te svojim aktivnostima podržava društveno odgovorne programe koji se bave tom tematikom. Dio prihoda od prodaje ulaznica, koje je moguće osigurati na stranici tickets.rs, organizatori Skymusic i CEBEF preusmjerit će UNICEF-u, koji će sredstva ravnomjerno rasporediti u zemljama regije za programe osnaživanja djevojčica, a u isti fond otići će i sav prihod od prodaje MAC majica. Svečana dodjela nagrada na MAC-u 2020 trajat će oko 3 sata, a ceremoniju će prenositi najgledanije televizije u svim zemljama sudionicama.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO