DJ zvijezde W&W i Antonie Umag pretvorili u plesni podij Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 29. srpnja 2022. god. u 18:30

umag2907221

 

Zabava se nastavlja u Stella Maris Resortu u Umagu. Švicarska DJ zvijezda Antonie nastavlja niz vrhunskih zabava na umaškom ATP-u. Najnoviji svjetski hitovi rasplesali su opet prepunu Dance Arenu. Popratna događanja 32. Plava Laguna Croatia Opena Umag, nakon dvije godine pauze, pokazala su se kao vrhunski sadržaj koji je izvrstan spoj sporta i zabave.

 

Finalni vikend na umaškom ATP turniru počinje večeras uz Vida Loca, koji u Umag dolaze s Ibize na kojoj redovno godinama nastupaju. Poznati su kao kreatori izvrsne atmosfere. Prava glazbena poslastica bit će nastup jednog od najboljih DJ-a današnjice Fedde Le Granda koji će svoj set imati u subotu, 30. srpnja.

 

Posebna priča svakako je gourmet dio turnira u Taste Istria zoni. Svaka od postaja priča svoji priču. Vinska bajka istarskih vinara oduševljava na prvu. Tu je i food corner u kojem ćemo uživati u delicijama od kojih svaka ima jedan dio Istre. Poluotok, RougeMarin, Zigante, Pelagius i INA Fresh Corner samo su dio gastro putovanja koje ćemo pamtiti.

 

Tekst: Press
Fotografije: Plava Laguna Croatia Open Umag

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.