Tisuću mladih u Rijeci i Zagrebu plesalo u istom ritmu Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 24. studenog 2022. god. u 13:18

bsh1711221

 

Rijeka i Zagreb plesali su u istom ritmu. Američka DJ legenda Stacey Pullen sjajnim setovima u dva hrvatska grada obilježio je devet godina vrhunskih evenata hrvatskog glazbenog brenda BSH. Zagrebački klub Peti kupe bio je premalen za sve one koji su htjeli poslušati zašto je upravo ovaj DJ jedan od pokretača techno glazbe u svijetu. Njemu su se pridružili Marko Nastić, regionalna zvijezda sa zavidnom svjetskom karijerom, te domaće snage Alado Morro te Pablo Panda. Petu kupe je zavidnom produkcijom potvrdio da je pravo klupsko osvježenje na zagrebačkoj sceni. Urbani zvuk je definitivno ono čega u Zagrebu nedostaje, a upravo je BSH predvodnik svjetskih trendova u Hrvatskoj.

 

Dan kasnije, riječki Pogon kulture kao da se natjecao za Zagrebom u stvaranju vrhunske atmosfere. Večer je počela uz riječke DJ-e Marcela i Bronskog, a Aldo Morro i Pablo Panda su prenijeli dašak zagrebačke atmosfere na Kvarner. Ubrzo nakon početka seta Stacey Pullen je i u Rijeci pokazao kako se stvara neponovljiva atmosfera na techno eventima.

 

BSH eventi posljednjih su godina postali vodeći hrvatski brend kad je organizacija glazbenih događanja u pitanju. Od Medvedgrada, Trsata ili pak Revelina i Fortice do najboljih hrvatskih klubova. U njima se stvarala jedna nova priča koja danas hrvatsku stavlja uz bok najboljim svjetskim destinacijama kad su glazbena događanja u pitanju. Za novu, 2023. sezonu već su sada za počele pripreme jer glazba i ples su pokretači pozitivne energije i nezaboravnih provoda.

 

Tekst: Press
Fotografije: Marko Edge

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.