bsh1711221

Rijeka i Zagreb plesali su u istom ritmu. Američka DJ legenda Stacey Pullen sjajnim setovima u dva hrvatska grada obilježio je devet godina vrhunskih evenata hrvatskog glazbenog brenda BSH. Zagrebački klub Peti kupe bio je premalen za sve one koji su htjeli poslušati zašto je upravo ovaj DJ jedan od pokretača techno glazbe u svijetu. Njemu su se pridružili Marko Nastić, regionalna zvijezda sa zavidnom svjetskom karijerom, te domaće snage Alado Morro te Pablo Panda. Petu kupe je zavidnom produkcijom potvrdio da je pravo klupsko osvježenje na zagrebačkoj sceni. Urbani zvuk je definitivno ono čega u Zagrebu nedostaje, a upravo je BSH predvodnik svjetskih trendova u Hrvatskoj.

Dan kasnije, riječki Pogon kulture kao da se natjecao za Zagrebom u stvaranju vrhunske atmosfere. Večer je počela uz riječke DJ-e Marcela i Bronskog, a Aldo Morro i Pablo Panda su prenijeli dašak zagrebačke atmosfere na Kvarner. Ubrzo nakon početka seta Stacey Pullen je i u Rijeci pokazao kako se stvara neponovljiva atmosfera na techno eventima.

BSH eventi posljednjih su godina postali vodeći hrvatski brend kad je organizacija glazbenih događanja u pitanju. Od Medvedgrada, Trsata ili pak Revelina i Fortice do najboljih hrvatskih klubova. U njima se stvarala jedna nova priča koja danas hrvatsku stavlja uz bok najboljim svjetskim destinacijama kad su glazbena događanja u pitanju. Za novu, 2023. sezonu već su sada za počele pripreme jer glazba i ples su pokretači pozitivne energije i nezaboravnih provoda.

Tekst: Press
Fotografije: Marko Edge

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO