Tvornica Kulture postala najpoželjniji prostor u Zagrebu! Ispis
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 06. lipnja 2019. god. u 16:13

tvornica0606

 

Tvornica Kulture je kultno mjesto i najveća koncertna dvorana u Zagrebu te je posljednjih dvadeset godina prepoznatljivi zagrebački brand. Tijekom dvadesetog stoljeća Tvornica je postala in mjesto za razna društvena okupljanja. Ovdje su se održavali razni plesnjaci te nastupi estradnih zvijezda poput Ive Robića i Karla Metikoša.

 

Novim preuređenjem prije nekoliko mjeseci Tvornica postaje tehnički i produkcijski najopremljeniji klub u Hrvatskoj, a po mišljenju struke i najbolji prostor za kvalitetu zvuka zbog svoje izolacije i trapezastog oblika dvorane. Njezino kupolasto krovište visoko deset metara nudi izvrsne produkcijske mogućnosti. Legendarnu Tvornicu posjeti godišnje oko 90.000 posjetitelja na raznim društvenim događajima, prvenstveno koncertima po kojima je i najpoznatija.

 

Industrijski stil stavlja Tvornicu među najpoželjnije prostore za organizaciju evenata u regiji u skladu sa vodećim svjetskim trendovima produkcije u interijerima srodnog dizajna.

 

Prednosti koje Tvornicu Kulture čine najpotpunijim mjestom za organizaciju evenata u regiji su ljepota interijera, spomeničko obilježje, savršena prostorna komunikacija, suvremena tehnička produkcija, dizajnirani i opremljeni šankovi te lokacija u centru Zagreba, uhodan i stručan tim, razvijena mreža partnera te imidž najkvalitetnijeg koncertnog prostora u Hrvatskoj. U suradnji sa klijentom prostor se stilski i komunikacijski postavlja prema potrebama eventa i efektu koji se želi postići.

 

Dvorana Velikog pogona prikladna je za proizvodnju raznih sadržaja, glazbeno-scenskih događanja poput koncerata ili kazališnih priredbi, ali i konferencija te tematskih party-ja. Pozornica Tvornice Kulture je idealna kulisa za predstavljanje novih proizvoda, usluga, inovativnih ideja i rješenja.

 

Veliki pogon služi kao glavna konferencijska dvorana na koju se veže prostor Malog pogona - male dvorane za radionice i sastanke, mjesta coffee breaka, ručka, cocktail zabave i slično. Terasa služi za osvježenje, kavu i razgovor. Nerijetko ovdje susrećemo veselu studentsku ekipu koja užurbano ispija kavu prije važnih ispita, ali i poslovne ljude na tematskim sastancima.

 

I vjenčanja u Tvornici mogu biti prekrasno ispričana priča kreirana u suradnji s tvrtkom Showroom s kojima se stvaraju prekrasni prizori koji svakog gosta ostavljaju bez daha.

 

Izvor: Press