Ulaznice za show Ivana Šarića prodaju se velikom brzinom Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 30. kolovoza 2019. god. u 09:45

saric3009

 

Otkako je prije mjesec dana Ivan Šarić najavio najveći stand up show u Hrvatskoj i svoj do sada najambiciozniji projekt - nastup u maloj dvorani Doma sportova 02. listopada, interes publike je toliko velik, da su ulaznice za parter već rasprodane, te su još u prodaji ostale ulaznice samo za tribine i to po cijeni od 90 kuna. Ona dobro poznata, „Smijeh je najbolji lijek“, definitivno stupa na snagu kada se Ivan popne na pozornicu, a dokaz istome su dvorane koje popuni do zadnjeg mjesta. Ljudi su željni sjediti i smijati se, opušteno, u omiljenom društvu, ali osim smijeha, stvarati uspomene i graditi pozitivnu atmosferu oko sebe.

 

Mala dvorana Doma sportova će 02. listopada biti mjesto vrhunskog stand-up showa, ispunjenog Šarićevim britkim, pitkim i personaliziranom humorom. Upravo na tom mjestu, Ivan Šarić je pred nešto više od dvije godine održao nastup za pamćenje, kao 'predgrupa' svjetski poznatom stand-up komičaru Pablu Franciscu, odlično pripremivši publiku za navale smijeha i pokazavši kako bez problema može stati rame uz rame velikanima svjetske stand-up komedije. Svojim fenomenalnim forama zaradio je gromoglasan pljesak, a mnogi su tada komentirali kako je Šarić bio čak i bolji od Pabla Francisca. Njegov prepoznatljiv stil čine uvijek zanimljive šale na račun muško-ženskih odnosa, religije, povijesti, aktualnih političkih zbivanja, te opservacijski i apstraktni humor uklopljen u svakodnevne regionalne događaje. Najveći dio showa bit će baziran na novim materijalima, ali tu će također biti mjesta i za klasike koji su dobro poznati njegovoj publici.

 

Požurite po jedan od najtraženijih papirića u gradu i na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu i budite dio najvećeg stand up showa u Hrvatskoj.

 

Preostale ulaznice za tribine možete kupiti putem sustava Eventim na: http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/ivan-saric-live-zagreb-dom-sportova-530450/event.html

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.