Uskoro nova radionica portreta! Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 06. ožujka 2020. god. u 19:46

birtic040320

 

Nakon prve održane radionice u 2019. godini ekipa koja je bila jako je pozitivno reagirala na dobiveno s radionice, neki drugi pitali su kada će sljedeća, i evo 4. mj 2020. godine održati će se vol. 2 portretna radionica.

 

Margareta Žunić model iz Rijeke nakon prve radionice: "Super dojmovi nakon radionice, ekipa je bila odlična, pozitivna, vesela. Slikice su super ispale. Kao da smo išli na izlet, atmosfera top."

 

Bili su tu još mnogi fotografi i modeli gdje se učilo o portertima, koje su poze, kako se pripremiti prije samog fotografiranja kao teorijski dio bio je sažet, nakon čega se išlo u vježbe i praktični dio, u drugom djelu vol. 2 radionce slušao sam vaše ideje i prijedloge, gdje će se teorijski dio više proširiti i pokazati razne tehnike u portretnom fotografiranju.

 

U linku ispod teksta kliknite za više detalja i prijave, do 05. travnja 2020. godine je jedna cijena, stoga ne čekajte, prijavite se čim prije.


Imate dodatne upite možete se javiti i na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Prijavite se!

 

Nažalost, radionica koja se trebala održati, odgađa se do daljnjeg, odnosno do smirenja cjelokupne situacije oko korona virusa (COVID-19).

 

Tekst: Press
Fotografija: Margareta Žunić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.