Velika čast za bivšeg kapetana Real Madrida Fernanda Hierra Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 10. studenog 2022. god. u 21:26

hierra1011221

 

Legenda Real Madrida predstavio je svoju kolekciju okružen zvijezdama poput Raula, Luis Figa, Iker Casillasa, Predraga Mijatovića, Chenda i Fernanda Sanza, s kojima je ispisao povijest nogometa. Vodeća tvrtka za trgovinu plemenitih metala, Rosland Capital, u Madridu je predstavila ekskluzivnu kolekciju srebrnih i zlatnih kovanica, a sve u čast najboljem braniču u povijesti Real Madrida, koji je tako postao prvi nogometaš sa svojom kovanicom. Kolekcija je predstavljena na ekskluzivnoj lokaciji Palacio Cibeles, s pogledom na Cibeles, gdje je Hierro slavio sve svoje titule s Real Madridom.

 

Nova kolekcija kovanica najavljena je kao dio tekuće Rosland Sport serije, koja je do sada vidjela izdavanje slične posebno licencirane kovanice za istaknuta sportska tijela i pojedince kao što su Formula 1, Keep Fighting Foundation inspirirana Michaelom Schumacherom, Ayrtonom Sennom, kao i PGA Tour, Arnold Palmer Enterprises Davis Cup među ostalima.

 

Noseći legendarni lik trostrukog pobjednika Lige prvaka, ograničeni broj kovanica dolazi u obliku čistog srebra i čistog zlata, kao i u obliku posebnog izdanja zlatnika od 1 kilograma. Kovanice su zakonsko sredstvo plaćanja, izdane pod nadzorom novozelandske kovnice na otoku Niue, popularnom izboru kolekcionara kovanica diljem svijeta. Na prednjoj strani kovanica nalazi se grb Niuea, a moguće ih je pronaći ovdje.

 

Tekst: Press
Fotografije: David Prades

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.