vikler0311221

Adventski ugođaj proširio se gradovima, a osim okićenih trgova i ulica jako je bitno da i izlozi imaju svoju blagdansku priču. Svake godine zagrebački walk in salon Vikler i ruž puno pažnje posveti detaljima kako bi se njihovi božićni i zimski izlozi doista istaknuli i iznenadili prolaznike Frankopanske ulice. Njihova priča nastavlja se i u interijeru salona. Vlasnica salona, Arijana Barić odlučila se za temu recikliranja.

"Ove godine bila mi je želja da cijeli projekt uređenja salona bude ekološki prihvatljiv. Svi smo svjesni koliko je važno uložiti sve moguće napore kako bismo bili održiviji. Male promjene mogu učiniti veliku razliku u smanjenju našeg utjecaja na okoliš, posebno tijekom Božića, kada je potencijal za prekomjernu potrošnju na ukrase, koje sljedeće godine više nećemo željeti, velik. Dizajnerica Snješka Kožul odlično je realizirala sve moje želje i dala svoj pečat, kao i svaki put, koristeći sve materijale i ukrase koje smo već imali." - izjavila je Arijana Barić.

Cijelim prostorom dominira slavljenička crvena boja, a većina ukrasa napravljena je od recikliranih materijala. Korištene su ambalaže proizvoda koji se svakodnevno koriste u frizerskim salonima kao i ukrasi koje salon koristi već godinama. Na ovaj način ne samo da se radi ušteda, već se čini dobro i za okoliš.

Ovo je sjajan primjer kako prenamijeniti materijale i predmete koje bismo inače samo bacili u kantu za smeće. Iskoristite ove ideje kao inspiraciju i smislite vlastite božićne ukrase. Ekološki najekonomičniji pristup Božiću je korištenje onoga što već imate, umjesto nove kupnje.

Tekst: Press
Fotografije: Bojan Zibar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO