Više od 100 000 ljudi posjetilo Rujanfest na Bundeku Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 01. listopada 2018. god. u 12:40

bundek0110181

 

Najveći domaći festival Rujanfest i ove godine je privukao brojne posjetitelje koji su s oduševljenjem posjetili zagrebački Bundek koji svojim bogatim i raznolikim sadržajem definitivno nije razočarao. 100 izlagača, čak 20 pozornica, restorani hrvatskih regija i najveći zabavni park za najmlađe, a i one koji se tako osjećaju, samo su neki od spektakularnih sadržaja u kojima su posjetitelji uživali od 21. - 30. rujna.

 

Ono što ovome festivalu daje najveću čar je upravo raznolikost jer je i sam sadržaj upravo takav. Na ovogodišnjem Rujafestu zabavljali su se svi, kao što i sam opravdan slogan kaže „Zabava za sve“. Brojni poznati poput Ive Radić, Danijele Gajski, Denisa Dumančića, Helene Šopar, Tamare Rebić, Radovana Stošića, Nine Slamić Gudeljević, Ivane Delač, Stipe Božića i mnogih drugih, zabavljali su se i uživali u čarima Rujanfesta. Mlade nade Jure Brkljača i Marko Kutlić, pridružili su se Toniju Cetinskom na pozornici. Bilo je tu uživanja za sve, od rocka, popa, tamburaša do elektroničke glazbe, za svakoga po nešto. U deset dana trajanja na velikoj pozornici su se izmjenjivala najpoznatija glazbena imena i svojim brojno posjećenim koncertima i različitim glazbenim žanrovima uveličali ovogodišnji Rujanfest. Ipak, najveću pažnju su plijenili popularni izvođači koji su svojim nastupima u večernjim satima grijali publiku uz svoje najveće hitove. Prvog tjedna na pozornicu se prvi popeo Halid Bešlić, zatim grupa Vigor pa redom band Tribute to Balašević, Željko Bebek, Maja Šuput i Mladen Grdović. Drugi dio Rujanfesta bio je rezerviran za Tonija Cetinskog, Tropico band, Petra Grašu, Željka Samardžića, Amadeus Band i Matu Bulića.

 

Bogata gastronomska ponuda bila je za svaku pohvalu, gotovo sve što ste poželjeli pojesti, mogli ste pronaći na vrlo maštovito osmišljenim kućicama. Od slavonskih specijaliteta, sve do onih zagrebačkih i istarskih. Što se tiče pića, ponuda vina i piva, oduševila je sve prisutne, čak više od 80 vrsta piva iz raznih dijelova svijeta, bila je u ponudi Rujanfesta. Posjetitelji su također uživali u nastupima KUD-ova, radionicama salse, u zdravoj hrani i yogi, etno zoni i mnogim drugim događanjima.

 

S nestrpljenjem iščekujemo sljedeći Rujanfest i sve popratne sadržaje koje će, nadamo se, kao i ove godine, zagrijati Zagreb i kao i uvijek, garantirati nezaboravnu zabavu vrijednu dolaska.

 

Tekst: Press
Fotografije: Demjan Rožman, Filip Trezner

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.