cave2106

Čak šest velikih šlepera dopremilo je više od 100 tona opreme za mega glazbeni spektakl „Gates of Agartha" koji će se održati u istarskom Cave Romane održati ovaj vikend, 23. i 24. lipnja. Iz daleke Turske za ovu jedinstvenu pozornicu stigla je posebna dekoracija koja će biti prvi put viđena u ovom dijelu Europe.

Tisuće posjetitelja ovog posebnog događaja već su počele stizati u zračnu luku Pula, mnogi od njih po prvu puta u Hrvatsku dolaze iz Amerike u kojoj je baziran i suorganizator, prestižna agencija za evente Gate koja ovaj događaj radi u suradnji s vodećim hrvatskim glazbenim brendom BSH:

Impozantna pozornica dugačka je 16 metara, dok su stupovi visoki 10 metara. Na njoj će u dva dana nastupiti talijanski superstar DJ Marco Carola, autor brojnih house hitova, Španjolac Dennis Cruz, osnivač Crosstown Rebelsa Damian Lazarus, grčka zvijezda Echonomist, zvijezda nove generacije nizozemske house scene Chris Stussy, te domaći i regionalni izvođači.

„Gates of Agartha" događaj najavljen je i u brojnim svjetskim medijima. Projekt se održava u suradnji s Turističkom zajednicom Medulina, a prošlogodišnji BSH Cave Romane dobitnik je nagrade Ambasador za najbolji Open air događaj u Hrvatskoj. Uz prvu ediciju novog festivala „Gates of Agartha", BSH Events Cave Romane se 12. kolovoza vraća na najljepšu antičku pozornicu na Mediteranu ekskluzivnim nastupom engleskog DJ-a Hot Since 82.

Cave Romane, rimski kamenolom, u blizini grada Pule, Rimljani su stoljećima koristili za vađenje vrste kamena zvanog istarski vapnenac, koji je bio vrlo cijenjen zbog svoje kvalitete i korišten u gradnji mnogih važnih građevina u Rimskom Carstvu, uključujući Koloseum u Rimu.

Ulaznice za prvi „Gates of Agartha" mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO