Zagreb je ove subote domaćin prestižnom White partiju Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 03. srpnja 2019. god. u 11:25

white0307

 

Ljetna zabava u Zagrebu bliži se vrhuncu. Prestižni White party budi veliko zanimanje u brojnim svjetskim destinacijama zabave, a ove će se subote, 6. srpnja, kao jedini u Zagrebu, održati u open air klubu Gallery na Jarunu. Obavezni dress code za ovaj događaj je bijela odjeća, ona varira naravno o sezoni u kojoj se party održava, a za zagrebački rezervirajte ljetne komade koji će se izvrsno uklopiti uz kulisu zagrebačkog mora - jezera Jarun.

 

Jedan od prvih White party-a održan je davne 1974. kojem je domaćin bio vlasnik čikaške tvrtke Chuck Renslow kako bi proslavio svoj rođendan i zahvalio se njegovim pokroviteljima. Party je zatim održan sljedećih 36 godina do 2010. godine. Najveći White party održan je 1979. na Navy Pieru s 5.000 sudionika.

 

Svrha nekih od White partyja zapravo je puno više od same zabave. Još od početka 80-tih godina svrha je bila prikupljanje novčanih sredstava za istraživanje HIV/AIDS-a. Prvi humanitarni White party organiziran je u Južnoj Floridi s ciljem podizanja svijesti i prikupljanja novčanih sredstava za smanjenje HIV-a i AIDS-a.

 

Najpoznatiji White partiji u naše su vrijeme oni Puff Daddya koji su se održavali po Azurnoj obali uz obilje glamura i svjetskih zvijezda, a svi su bili odjeveni u sve ili gotovo sve bijelo. Također, od uređenja interijera i eksterijera, pa sve do najsitnijih detalja pratilo je temu bjeline.

 

U Hrvatskoj su se White partyji počeli vrlo brzo usvajati, ponajprije po Jadranskoj obali gdje su vrlo brzo postali nezaobilazan imperativ skoro svake ljetne party sezone. Jedini ovoljetni zagrebački White party zasigurno će biti izvrsno posjećen kako od samih Zagrepčana, tako i od brojnih turista koji borave gradu, a ovo će im svakako biti pravo ljetno osvježenje.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.