Zagrebački svibanj uz atraktivne svjetske performere Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 12. svibnja 2018. god. u 04:17

h201205

 

Zagrebačko proljeće bit će veselo i uzbudljivo zahvaljujući dolasku vrhunskih svjetskih performera. Ples je nekad bio najuzvišeniji od svih umjetnosti, a njegova popularnost i doprinos umjetnosti ima začeće još iz doba Rimskog Carstva gdje se spominju plesači iz Cadiza koji su svojim izvedbama, odnosno današnjim performansima zabavljali rimske careve. Vrunsku zabavu u zagrebačkom klubu H2O obećaju svibanjske spektakularne izvedbe i akrobacije svjetski poznatih performera i plesača.

 

Atraktivnost izgleda, kostima, načina pokreta i zahtjevne izvedbe oduševljavaju publiku već godinama, a bogati umjetničko - scenski program specifičan za ove svjetski poznate plesače ostavlja impresivan doživljaj na zagrebačku publiku kojoj se vjerno vraćaju. Performeri i plesačice iz vodećih svjetskih prijestolnica zabave, poput Londona i Ibize, u subotu, 19. svibnja zagrebačkim hramom zabave zadivljujućim nastupima prenijet će dašak čarolije i euforiju zadovoljstava čak i na najzahtjevniju publiku. Glamurozni kostimi, savršeno uvježbane i iznimno zahtjevne plesne koreografije samo su dio onoga što naš očekuje 19. i 26. svibnja u klubu H2O.

 

Jedinstveni spoj umjetnosti, suvremenog plesa i zabave bez sumnje će oduševljava svakoga, a naročito zagrebačku publiku koja s nestrpljenjem očekuje atraktivne plesne spektakle. Uz brojne svjetske i domaće hitove zagrebačka se zabava nastavlja do kraja lipnja kad već tradicionalno kormilo zabave preuzimaju klubovi na Jadranu.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.