crvena0202

Nakon prepune prošlogodišnje zagrebačke Arene i valentinovskog koncerta 'Tamo gdje ljubav počinje' te, također prošlogodišnje, svjetske turneje diljem Europe, Amerike i Australije, Crvena jabuka u sklopu turneje 2024. dolazi u splitsku dvoranu Gripe! Koncert će se održati 10. veljače, što ga ujedno čini sada već tradicionalnim valentinovskim koncertom benda, nazvanim stoga prigodno - 'Da nije ljubavi'.

O onome što veže grupu Crvena jabuka za Split, kao i o onome što očekuje publiku na velikom koncertnom spektaklu, otkrio je frontmen benda Dražen Žerić - Žera:

''Bila je davna 1986. godina, splitska Pjaca, naš prvi nastup pred splitskom publikom… Nekako, već tada sam osjetio da će ta ljubav trajati, evo uskoro već 40 godina. Kažu da je druga ploča presudna u karijeri svih glazbenika. Naša druga ploča snimana je baš u Splitu, i ona je tada odredila cijeli put i karijeru grupe Crvena jabuka. Dakle, koliko je Sarajevo zaslužno, toliko je i Split zaslužan za sve ono što danas postoji, uskoro 40 godina.

10. veljače slavimo ljubav u Splitu. Svaki splitski koncert do sada je bio pun emocija i ljubavi, a ova će večer biti posebna, pošto je u zraku ljubav, mjesec je ljubavi, iako se mi trudimo da to traje cijelu godinu i to dajemo na svim našim koncertima. Mi radimo svaki nastup kao da je prvi i posljednji, ne štedimo se, dajemo full sebe.

Ipak, Split je posebna inspiracija za nas. Čovjek kada vidi more, prvo se napuni toplinom i ljubavlju. Splitsku publiku ti ne možeš prevariti, isto kao ni sarajevsku… Ubacit ćemo i puno novih lijepih ljubavnih pjesama, dakle, koje nisu baš često na koncertima Crvene jabuke. Bit će to lijep koncert, putovanje kroz zadnjih 40 godina Crvene jabuke. Potrudit ćemo se da nam svima ostane u pamćenju i sjećanju, do nekog novog susreta. Pozivam još jednom sve Dalmatince i cijelu Dalmaciju da nam se pridruže u dvorani Gripe 10. veljače.''

Ulaznice za večer nekih od najljepših ljubavnih pjesama ovih prostora, poput ‘Volio bih da si tu’, 'Uzmi me kad hoćeš ti', ‘Stižu me sjećanja’, ‘To mi radi’, ‘Nekako s proljeća’, ‘Tuga, ti i ja’, ‘Ne dam da ovaj osjećaj ode’, ‘Sanjam te’ 'Tugo nesrećo', 'Umrijet ću noćas od ljepote' i mnogih drugih, dostupne su putem sustava Entrio.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO