Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Danijela Martinović ponovno oduševila modnim odabirom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 02. travnja 2019. god. u 07:42

danijela0204

 

Danijela Martinović nikad nije bolje izgledala. Tako je proteklog vikenda u popularnom glazbenom showu Zvijezde pjevaju ponovno oduševila modnim odabirom, a pohvale za zaista besprijekoran izgled stižu sa svih strana. Danijela se među sudačkim žirijem istaknula smokey eyes make up-om upotpunjenim puderastim usnama koji zauzima vodeće mjesto kada je sexy look u pitanju. Svevremenski make up dočarao je Danijelin misteriozni pogled i istaknuo mladenačke crte lica lijepe glazbenice.


Opširnije...
 
Maja Šuput: Showgirl postala mama Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 28. ožujka 2019. god. u 11:46

maja2803191

 

Nakon dužeg vremenskog perioda napokon je svjetlo dana ugledao novi Majin single i video "Dođi mami" koji je snimila u suradnji sa starim, ali novim licem hrvatske glazbene scene Natkom ujedno i autorom ove pjesme, ali i Majinih hitova "Lopove" i "Ne lomi mi srce". Uz Natka Smoljana pjesmu Dođi mami potpisuju i Bojan Šalamon kao koautor glazbe i teksta, te Toni Ćosić kao koautor aranžmana, dok je režiser spota dugogodišnji Majin suradnik Darko Drinovac.


Opširnije...
 
Poslušajte Ave Mariu u emotivnoj izvedbi Danijele Martinović Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 19. ožujka 2019. god. u 11:58

danijela1903

 

Glazbenica Danijela Martinović otpjevala je jednu posebnu Ave Mariu u crkvi Kaptol. Ova duboko emotivna glazbena priča vodi nas svakog ponaosob u svijet najdubljih osjećaja i razmišljanja o životu. Danijelu ova pjesma veže uz dugogoišnju prijateljicu Doris, a o tome kako je nastala ova izvedba kaže: "Doris Karamatić (kao djevojčica Maras) moja je životna prijateljica, moja suputnica, moja srodna duša, moja polovica. Rođene smo u istoj, jako toploj ljetnoj noći u Splitu u istom rodilištu sa 15. na 16. srpnja 1971. Rekli su nam da je u toj, od topline ljepljivoj noći, nebom gospodario nestvarno lijep mjesec... da je prekrivao gotovo cijelo nebo. Tako su nam rekli, a mame ne lažu nikada.


Opširnije...
 
Domenica predstavila videospot za pjesmu 'Indigo' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 28. veljače 2019. god. u 11:41

domenica2802

 

Nakon što je publiku u protekle dvije godine osvojila pjesmama 'Vidi se iz aviona', 'Kad sam s tobom', 'Ljubavna limunada', 'Baš, baš' te duetom s Damirom Kedžom 'Mi protiv nas', mlada i talentirana Domenica Žuvela i ovu je godinu započela s, čini se, velikim hitom. Pjesmu 'Indigo' predstavila je na ovogodišnjoj Dori, gdje je pobrala sve simpatije publike, a danas u podne objavila je i videospot za istoimenu pjesmu.


Opširnije...
 
Napokon otkrivena princeza Ivana Zaka! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 29. siječnja 2019. god. u 09:52

ivan2601

 

Ljubavni život poznatih glazbenika oduvijek je bio predmet brojnih nagađanja, zanimanja medija i javnosti. Iznimka nije ni Ivan Zak, jedan od najpoželjnijih muškaraca. Tko je ona, koja je uspjela 'zaključati' njegovo srce, zanimalo je sve pripadnice ljepšeg spola.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 47

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.