Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Alen Vlahović - novo lice na estradi! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 30. lipnja 2020. god. u 12:53

alen0107

 

Pravo osvježenje na glazbenoj sceni neki su već zapazili i lani, kada je Alena Vlahovića, u RTL Zvijezdama, članica žirija Andrea Andrassy prokomentirala da je izgledom spoj Gospodina savršenog, Ivana Šarića te Petra Graše. “Ja vidim njega, iza njega ovo more i palme. Čovječe, meni je ludilo!”, nadovezala se Nina Badrić. Posjetitelji klupskih svirki znaju ga i po odličnim nastupima u hrvatskim klubovima. 26-ogodisnji pjevač samom svojom pojavom privlači mnoge ženske poglede, a prije same muzičke karijere profesionalno se bavio rukometom. Alen je i fitness trener, no sve je to ostavio zbog glazbe koja ga prati kroz cijeli život.


Opširnije...
 
Ekskluzivna video premijera spota 'Daljina' Maje Šuput Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 29. lipnja 2020. god. u 12:56

maja2706

 

Maja nas već neko vrijeme drži u neizvjesnosti povodom nove pjesme i spota, stoga se doista nije moglo pretpostaviti što nas očekuje. Nova snažna Maja u režiji poznatog režisera Darka Drinovca prikazana je kao žena koja želi, voli, očekuje i ne boji se pokazati osjećaje.


Opširnije...
 
Ana Rucner snimila sjajan cover iz udobnosti doma Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 06. svibnja 2020. god. u 11:50

rucner0605

 

Situacija u kojoj se čitav svijet našao, promijenila je mnogo toga. Iz dana u dan, glazbenici na razno razne načine pokušavaju živjeti glazbu i svojoj publici pružiti mogućnost uživanja u istoj pa makar preko kućnih video uradaka. Trenutna nemogućnost snimanja profesionalnih video spotova, održavanja koncerata i druženja, potaknula je i našu talentiranu glazbenicu Anu Rucner, da skupa sa svojom sjajnom ekipom, upravo iz udobnosti vlastita doma, približi ljepotu glazbe svima koji u njoj istinski uživaju.


Opširnije...
 
Tonči Huljić predstavio novi singl i spot - 'Kiša' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 17. travnja 2020. god. u 10:35

tonci1704

 

Situacija u kojoj se doslovno našao cijeli svijet, na određeno vrijeme je poremetila i planove velikog skladatelja Tončija Huljića. Naime, njegov klasični program predstavljen prošle godine na zagrebačkom Tomislavcu s filharmonijom i Akademskim zborom „Ivan Goran Kovačić“ trebao se nastaviti regionalnom turnejom na kojoj je Huljić trebao ugostiti domicilne filharmonije i zborove, ali su koncerti najavljeni za 3.4. u Beogradu, 30.5. u Ljubljani, 7.6. u Splitu te na zatvaranju Sarajevo Film Festivala, odgođeni za neka bolja, nadamo se, skorašnja vremena. Kao najava regionalne turneje trebao je poslužiti Tončijev novi singl i spot, u hrvatskoj i engleskoj verziji, ‘Kiša (Bjankerija)’ i ‘Rain’ koje je Tonči uspio snimiti prije zabrane izlaska iz kuće i okupljanja na javnim površinama.


Opširnije...
 
Zvijezde poručuju: Ostanimo doma! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 03. travnja 2020. god. u 12:46

tolja3103

 

Marko Tolja farba ogradu, Ida Prester vježba s klincima, svi stvaraju novu glazbu i poručuju nam: Ostanite doma! Nije lako, ali nije ni tako teško. Jedino što trebate je ostati doma. Ili kako Boris Štok kaže - ostanite kući. Naše zvijezde pune su i ideja kako što produktivnije iskoristiti vrijeme.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 53

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.