Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Nova pjesma: Minea & Nika Zorjan - BIO BIO Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 11. lipnja 2022. god. u 15:38

minea1106221

 

Na ovogodišnji CMC festival stiže i neočekivana kombinacija, puna pozitivne energije. U pjesmi BIO BIO snage su udružile Minea, jedna od najsimpatičnijih i pozitivnijih pjevačica u Hrvatskoj i Nika Zorjan, slovenska zvijezda koja polako osvaja i mlađu publiku u Hrvatskoj. Obje su već nastupale na CMC Festivalu, a ovaj put se nadaju da će sa zaraznom melodijom BIO BIO zapaliti Vodice. Dan prije velike festivalske večeri stiže i videospot koji su cure snimale na Pagu.


Opširnije...
 
Severina se nakon 13 godina vraća u Opatiju Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. lipnja 2022. god. u 09:05

severina060622

 

Na jednu od najljepših i najatraktivnijih ljetnih pozornica na Mediteranu, onu opatijsku, nakon 13 godina ponovno će stati - Severina. Upravo je njezin koncert iz 2009. godine na toj jedinstvenoj lokaciji i ambijentu ostao u sjećanju i pričama mnogih, koji s nestrpljenjem očekuju i 11. kolovoz, za kada je zakazan novi audio-vizualni spektakl.


Opširnije...
 
Black Butterfly pjesma kreativnog dua Rucner - Majcen Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. lipnja 2022. god. u 11:17

ana0606221

 
Ponekad teške životne situacije izrode iskrene i lijepe stvari, a dokaz tome je i prijateljstvo glazbenika Ane Rucner i Danijela Majcena. Spojio ih je potres te hvalevrijedna akcija prikupljanja sredstava za obnovu glazbene škole u kojoj je Danijel podučavao klarinet. Sličan senzibilitet, ljubav prema glazbi, ali i altruizam, razlozi su zbog kojih se rodilo prijateljstvo, kao i glazbena suradnja.


Opširnije...
 
Indira poručuje: Okrećem novi list! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. lipnja 2022. god. u 09:03

indira060622

 

Ni deset dana nakon objave drugog samostalnog albuma 'Atlantida', Indira Forza predstavlja novi singl 'Žena od titana' koji prati i video spot. Riječ je o pjesmi s kojom Indira uskoro nastupa na CMC festivalu u Vodicama. 'Završila sam svoju drugu glazbenu priču i vrijeme je da okrenem novi list te počnem pisati pjesme koje će obilježiti novo poglavlje. Kod mene nema stajanja, samo kratak predah da popravim ruž i idemo dalje!', kroz smijeh objašnjava Indira koja je napisala riječi za pjesmu 'Žena od titana', a koju je uglazbio Boris Đurđević.


Opširnije...
 
Indira objavila drugi samostalni album: 'Atlantida' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 27. svibnja 2022. god. u 18:55

colonia2605221

 

Nakon četiri godine Indira Forza objavljuje svoj drugi samostalni album 'Atlantida' i to u digitalnom obliku. Indira se priključila umjetnicima koji u ovom formatu objavljuju svoje albume približavajući se online publici širom svijeta.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 61

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.