Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Zgodni dečki iz Pravila igre otkrili put do uspjeha Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 04. veljače 2023. god. u 18:57

pravila0402231

 

Četvorica danas velikih i zgodnih hrvatskih glazbenika iz benda Pravila igre otkrili su put do vrha glazbenih ljestvica. Ivan Penezić, Goran Belošević, Marko Belošević i Dinko Hajtić imali su dosta sličan glazbeni početak. Iako su svirali i pjevali na raznim stranama, s osnivanjem benda Pravila Igre desila se kemija koja danas oduševljava brojne fanove iz cijele Hrvatske. Od malih klinaca, postali su tenisači, medicinski tehničari, dizajneri i fitness treneri.


Opširnije...
 
Severina objavila pjesmu 'Vjerujem u Boga' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 08. prosinca 2022. god. u 11:49

severina151222

 

'Ja sam sretna žena, zar to nije očigledno? Sreća prati hrabre...' -  stihovi su kojima započinje nova Severinina pjesma 'Vjerujem u Boga', objavljena danas u podne, a koju autorski potpisuju Filip Miletić, producent, skladatelj i aranžer te Dino Merlin, autor stihova. Svoj doprinos pjesmi dao je i dječji zbor 'Zagrepčanke i dečki', otpjevavši između ostalog znakoviti stih ''Moje ruke sad traže mir, malih sretnih žena običnih…'', dok Darko Drinovac potpisuje režiju za spot.


Opširnije...
 
Danijela Martinović posvetila pjesmu ljudskoj dobroti! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. studenog 2022. god. u 20:25

danijela1211

 

Danijela Martinović predstavlja nam svoju novu pjesmu 'Vjerujem ljudima' za koju sama kaže: 'Ova pjesma Oda je ljudima - Dobru koje živi u svakom čovjeku. Ponekad je neophodno da se sve uzdrma, da se sve poruši kako bi nesmetano zasjala, u svakome od nas - Ona - najesencijalnija iskra ljudskosti, a ponekad je potrebno tako malo koje možemo dati baš svi.. Čvrsti zagrljaji, sigurnosti, ugodna riječ, lijepa gesta, malo ljubaznosti, malo razumijevanja. Nitko i ništa ne može nas spriječiti da budemo plemeniti. Postoji još jedan, meni posebno drag način, a to su dobre želje i dobre namjere. Njih možemo odaslati bilo kome, bilo gdje, bilo kada.. I znate što, poštar dobrih želja i namjera nepogrešivo zna i uvijek ih dostavlja na pravu adresu u savršen čas. Vjerujte mi, znam, probala sam', ispričala je Danijela.


Opširnije...
 
Ana Rucner i orkestar Elvisa Bajramovića: Video spot 'Esma' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 28. listopada 2022. god. u 10:49

ana2810221

 

Ana Rucner i orkestar Elvisa Bajramovića, ovogodišnji pobjednik festivala trubača u Guči, ukrstili su svoje glazbeno umijeće i snimili video spot za pjesmu “Esma”, koja će pronaći svoje mjesto na najnovijem Aninom albumu “Classic Balkan”. “Esma” je inspirirana kraljicom romske glazbe i svojevrsni je hommage legendarnoj Esmi Redžepovoj. Kroz pjesmu se protežu zvukovi violončela, trube te vokal Ane Rucner koja pjeva na romskom jeziku. Glazbeno inspirirana ritmovima balkanskog podneblja i energičnom romskom glazbom, „Esma“ je skladba vesele prirode, čiji stihovi ljude pozivaju na ples, kolo i veselje. Tako na jednom mjestu možemo vidjeti raspoložene ljude, dobru zabavu, vrhunske trubače i jedno violončelo koje objedinjuje cijelu priču. Video spot prati ekstravagantnu Anu Rucner koja šeće beogradskim ulicama, a svojom pojavom zbunjuje ljude jer izgleda kao da je poput vremenskog putnika došla iz nekih prošlih, dalekih vremena. Po ulasku u obližnji kafić, ona se trenutno  transformira u prelijepu Romkinju i tada započinje pravi dernek, uz vrhunsku romsku glazbu, pjesmu i ples.


Opširnije...
 
Goran Karan, Lidija Bačić i klapa Sebenico - Do zadnjeg daha Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 29. kolovoza 2022. god. u 12:01

karan

 

Pjesma 'Do zadnjeg daha' je posvećena našem najtrofejnijem sportskom kolektivu, svima onima koji su širom svijeta proslavili hrvatski vaterpolo. Prije dvanaest godina, naši su vaterpolisti osvojili zlato na prvenstvu Europe u Zagrebu, a ova pjesma je bila zvučna slika tog izvanrednog uspjeha, do tada jedinog neosvojenog prvog mjesta, nakon zlatnih medalja na Olimpijadi u Londonu i osvojenog Svjetskog prvenstva u Melbourneu, kao i mnogobrojnih drugih medalja.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 63

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.