Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Nova balada Klape Rišpet - 'Bojim se' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 05. studenog 2018. god. u 13:38

rispet0311181

 

Prekrasna, emotivna pjesma pod nazivom „Bojim se“, sigurno će osvojiti srca obožavatelja. Riječ je o novoj baladi omiljene Klape Rišpet, koja će sigurno biti pjesma mnogih zaljubljenih parova, pa čak i samaca koji sanjaju o toj istoj ljubavi. Melodija pjesme jednostavno podsjeća na more, Dalmaciju, na „čovika i ženu“, jednom riječju miriše na ljubav, onu temperamentnu i iskrenu. Spot je također u znaku ljubavi, kadrovi su romantični i pričaju priču, koju smo barem jednom, svi doživjeli.


Opširnije...
 
Indira Levak potvrdila dugogodišnja šuškanja Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 30. listopada 2018. god. u 08:13

indira3010181

 

"Da, kažem vam iz iskustva, plavuše se bolje zabavljaju!" - izjavila je karizmatična Indira Levak koja je isprobala gotovo sve boje kose, ali plavoj, kristalnog sjaja ostaje vjerna. Kako sama kaže, upravo ova boja na njezino lice djeluje kao trajni highlighter i ima vizualni anti-aging učinak.


Opširnije...
 
Nova Showbizz & Lifestyle emisija 'Klub 7' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 19. listopada 2018. god. u 08:27

sedam1910

 

Iako je tek prije nešto više od mjesec dana počela s emitiranjem, emisija ‘Klub 7’ koja se prikazuje četvrtkom od 20 sati na Drugom programu Hrvatske televizije, iz tjedna u tjedan osvaja sve veći i veći broj gledatelja svojim bogatim i kvalitetnim sadržajem te pregledom najzanimljivijih tema tijekom proteklih sedam dana, kako iz Hrvatske, tako i s različitih svjetskih destinacija.


Opširnije...
 
Novo glazbeno poglavlje Marije Husar Rimac Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. listopada 2018. god. u 10:28

rimac1210181

 

Hrvatska pjevačica i skladateljica Marija Husar Rimac sinoć je u društvu brojnih prijatelja i glazbenih kolega započela novo poglavlje u svom životu. U Samoboru je otvorila Glazbeni atelje Marija Husar Rimac u kojem će svi zaljubljenici u pjevanje moći dobiti vrhunsku poduku, unaprijediti svoje vokalne sposobnosti bez obzira na dob te naučiti sve tajne scenskog nastupa.


Opširnije...
 
Domenica je 'Baš baš' zgodna i ima novu pjesmu i spot Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 28. rujna 2018. god. u 13:05

domenica2809

 

Nakon uspješnih hitova „Vidi se iz aviona“, „Ljubavna limunada“, “Kad sam s tobom”, dueta s Kedžom u pjesmi „Mi protiv nas“ s kojom je osvojila i Grand prix ovogodišnjeg Splitskog festivala, autora Ivana Huljića, mlada, talentirana, Domenica Žuvela ima novu pjesmu i spot pod nazivom „Baš baš“.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 54

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.