Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Tonči Huljić predstavio novi singl i spot - 'Kiša' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 17. travnja 2020. god. u 10:35

tonci1704

 

Situacija u kojoj se doslovno našao cijeli svijet, na određeno vrijeme je poremetila i planove velikog skladatelja Tončija Huljića. Naime, njegov klasični program predstavljen prošle godine na zagrebačkom Tomislavcu s filharmonijom i Akademskim zborom „Ivan Goran Kovačić“ trebao se nastaviti regionalnom turnejom na kojoj je Huljić trebao ugostiti domicilne filharmonije i zborove, ali su koncerti najavljeni za 3.4. u Beogradu, 30.5. u Ljubljani, 7.6. u Splitu te na zatvaranju Sarajevo Film Festivala, odgođeni za neka bolja, nadamo se, skorašnja vremena. Kao najava regionalne turneje trebao je poslužiti Tončijev novi singl i spot, u hrvatskoj i engleskoj verziji, ‘Kiša (Bjankerija)’ i ‘Rain’ koje je Tonči uspio snimiti prije zabrane izlaska iz kuće i okupljanja na javnim površinama.


Opširnije...
 
Zvijezde poručuju: Ostanimo doma! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 03. travnja 2020. god. u 12:46

tolja3103

 

Marko Tolja farba ogradu, Ida Prester vježba s klincima, svi stvaraju novu glazbu i poručuju nam: Ostanite doma! Nije lako, ali nije ni tako teško. Jedino što trebate je ostati doma. Ili kako Boris Štok kaže - ostanite kući. Naše zvijezde pune su i ideja kako što produktivnije iskoristiti vrijeme.


Opširnije...
 
Lana počela s proizvodnjom spreja za dezinfekciju ruku Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 30. ožujka 2020. god. u 11:31

lana3003

 

Lana Jurčević i njezin brend za njegu kože La PIEL odlučili su uzeti stvari u svoje ruke i pomoći onima je to u ovom trenutku najpotrebnije. Svjesni trenutne situacije i pandemije koronavirusa, Lana i njezin tim odlučili su svoj trud, vrijeme i resurse posvetiti pronalaženju zaštitne opreme (rukavica, maski, dezinfekcijskih sredstava) za bolnice i zdravstvene organizacije, što je u ovom trenutku gotovo - nemoguća misija, ali i donirati novac od prodaje njihovih proizvoda.


Opširnije...
 
Ana Rucner predstavila novi album 'Croatian Heritage' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 05. ožujka 2020. god. u 12:57

rucner0403201

 

Naša cijenjena violončelistica Ana Rucner nedavno je čarobnim spotom za pjesmu "Uvijek vjerni", u kojem u zanosnoj crvenoj haljini izvodi vratolomije sa konjem bijelcem, najavila izlazak novog studijskog albuma pod nazivom Croatian Heritage, koji je sada i ugledao svjetlo dana te se od jučer može pronaći na prodajnim mjestima Croatia Records-a. Tom prigodom u odličnoj atmosferi glazbenog concept store-a 'Nova Ploča'. održano je i njegovo službeno predstavljanje, na kojem su nazočila i brojna poznata lica. Vlado Kalember, Alka Vujica, Marija Husar Rimac, Sandi Cenov, Sandra Bagarić, Dalibor Petko, Mladen Burnać, Paola Valić i mnogi drugi došli su podržati svoju kolegicu, suradnicu i prijateljicu, što je rezultiralo nezapamćenom posjećenosti promocije, koja se pretvorila u sjajnu priliku za susret umjetnika i estradnih kolega.


Opširnije...
 
Danijela Martinović predstavila novi album Neopisivo Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 03. ožujka 2020. god. u 12:46

danijela0203201

 

Čarobno, jedinstveno, neponovljivo, riječi su kojima publika na koncertima opisuje atmosferu i pjesme u novom glazbenom ruhu koje je Danijela Martinović pretočila u glazbenu priču novog CD-a "Neopisivo", predstavljenog jučer u zagrebačkom kinu Cinestar Arena Centar Gold Class pod etiketom Tonike i Croatia Recordsa.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 62

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.