Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Danijela Martinović uživa u skijaškoj bajci Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. ožujka 2017. god. u 21:07

danijela0403171

 

Popularna Dalmatinka Danijela Martinović prve dane ožujka provodi u talijanskom skijaškom raju Livignu. Iako obožava ljetne, morske radosti Danijela je i stravstvena skijašica, pa tako svake godine barem nekoliko dana provede skijajući. Kako su ove godine ranije započele pripreme za njen veliki koncert Zauvijek zajedno koji će se u Lisinskom održati u srijedu 19. travnja, glazbenica je uspjela ukrasti nekoliko slobodnih dana kako bi uživala u svojoj sportskoj ljubavi.


Opširnije...
 
Indira oduševila publiku svojom transformacijom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 01. ožujka 2017. god. u 18:50

indira0103

 

Pjevačicu Indiru Levak mnogi uspoređuju s energičnom Tinom Turner. Zato i ne čudi što je na nedavnom koncertu u Lisinskom, na tradicionalnom partyju „Lisinski pleše pod maskama“, Indira nastupila maskirana upravo u legendarnu Tinu. Publika je, kao i uvijek, bila oduševljena Indirinom karizmom na pozornici i savršenim scenskim nastupom, ali i originalnim kostimom za koji je zaslužna dizajnerica Kristina Burja. Indira i Kristina odlično su se zabavile na maskenbalu, a koliko se uspješno Indira transformirala u Tinu - procijenite sami!


Opširnije...
 
Valentinovo poznatih pjevačica i glumica Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 14. veljače 2017. god. u 19:07

marcela1402171

 

Brojne poznate dame poput pjevačica Alke Vuice i Lidije Bačić, glumica Ane Begić Tahiri i Barbare Nole, te bivših Miss Universe Hrvatske Ivane Mišure, Natalije Price Oreški, Ivane Delač Đolo i Marijane Kužine Žugelj okupile su se na omiljenoj destinaciji u Studiu Marcela u Importanne galeriji. Povod ovom druženju bila je mala ženska proslava  praznika ljubavi - Valentinova. Sve one zasjale su u haljinama u boji ljubavi, a tom prilikom upitali smo ih što za njih predstavlja Valentinovo te kako i gdje će ga provesti. Glumicama Ani Begić Tahiri i Barbari Noli ovaj dan je kao i svaki drugi, te mu ne pridaju posebnu važnost. Ana planira večer provesti sa kćeri na predstavi Pepeljuga na ledu, a Barbara u glumačkim probama i na sastancima.


Opširnije...
 
Obožavatelji se družili s Ivanom Zakom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. veljače 2017. god. u 17:58

zak0602171

 

Sjajnim druženjem s obožavateljima, jedno od najtraženijih glazbenih lica Ivan Zak zakoračio je u poseban tjedan pred nama. Naime u subotu 11.02. u Areni Zagreb, Ivan će održati veliki glazbeno-scenski spektakl, koji zajedno sa svojim najbližim suradnicima, priprema već mjesecima.


Opširnije...
 
Toše Proeski danas bi proslavio 36. rođendan! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 25. siječnja 2017. god. u 17:40

tose2501161

 

Fanovi i prijatelji diljem regije i šire, na današnji dan, 25.01., prisjećaju se svog omiljenijeg pjevača, makedonskog slavuja Toše Proeskog. Da je živ, Toše bi danas proslavio svoj 36.-i rođendan. Nažalost, sudbina je zapisala drugačije. Sa svega 26 godina Toše nas je prerano napustio, ali je iza sebe ostavio iznimno bogatu glazbenu riznicu.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 45

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.