Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Nina Badrić dobitnica prve nagrade za hit godine - Cesarica! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. srpnja 2017. god. u 19:17

cesarica0807171

 

Nina Badrić s pjesmom „Dani i godine", koju autorski potpisuju Nina Badrić i Predrag Martinjak, dobitnica je prve nagrade publike za hit godine - Cesarica. Nakon dva mjeseca glasovanja za glazbenu nagradu koja se glazbenicima dodjeljuje temeljem direktnih glasova publike, sinoć je u izravnom televizijskom prijenosu na Prvom programu HTV-a na splitskim Prokurativama po prvi put dodijeljena nagrada Cesarica.


Opširnije...
 
Danijela Martinović u sportskim pripremama za Lisinski Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 14. travnja 2017. god. u 17:09

danijela1404171

 

Glazbenica Danijela Martinović, iako sitnije građe, može izdržati velike sportske napore. Ove uskršnje blagdane Danijela provodi u intenzivnim pripremama za koncert Zauvijek zajedno koji će se održati u srijedu 19. travnja u 20 sati u Lisinskom. Functional flow trening sastavni je dio priprema za koncert, a Danijela ih odrađuje pod budnim okom kineziologa Tomislava Dolušića.


Opširnije...
 
Iza kulisa snimanja spota 'My friend' Jacquesa Houdeka Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 04. travnja 2017. god. u 15:41

restovic0404171

 

Svi s nestrpljenjem očekuju kako će izgledati spot hrvatskog predstavnika Jacquesa Houdeka na pjesmi Eurovizije. U Zagrebu je prošli tjedan snimljen spot pjesme 'My friend' čije se prvo prikazivanje očekuje uskoro. Službeni videospot režira poznata redateljica Katja Restović koja iza sebe ima veliko iskustvo i izuzetne glazbene suradnje sa velikim brojem hrvatskih glazbenika i bendova te zadnjih godina surađuje i sa američkim tržištem. 'U posljednje vrijeme zaista  biram spotove koje želim raditi jer čovjek može biti kreativan jedino ako ga se nešto dojmi, a vremena imam zaista jako malo, jer me dokumentarna i igrana forma, te pisanje potpuno zaokuplja. Kada bi dan imao 48 sati i kada bi postojala tableta za 8 sati sna - ja bi bila presretna' kaže Restović.


Opširnije...
 
Danijela Martinović blista u retro kombinaciji Arilea Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 02. travnja 2017. god. u 16:42

danijela0204171

 

Danijela Martinović posljednjih dana zaokuplja pažnju javnosti kako novim hitom Nemam mjeru, tako i svježim izgledom koji emitira sreću, ispunjenost i ljubav. Dugogodišnja suradnja sa splitskim modnim dvojcem Arileo posebno joj godi i dobro pristaje što se može vidjeti i na stylingu koji je odabrala za njihovu reviju na BIPA Fashion hr-u.


Opširnije...
 
Danijela Martinović 'Nema mjeru' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 31. ožujka 2017. god. u 19:32

danijela3103171

 

Danijela Martinović nema mjeru ni u čemu. Barem tako kaže njezin novi hit koji je premijerno pušten u eter. Nakon dugo vremena, Danijela je usuret koncertu u Lisinskom izdala novu pjesmu koju potpisuju Vjekoslava i Tonći Huljić te Petar Grašo. “Nemam mjeru ni u čemu, jer ja kada volim pretjerujem u svemu” stihovi su pjesme koja odmah ulazi u uho i zaisgurno će postati pravi hit.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 46

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.