Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Novo glazbeno poglavlje Marije Husar Rimac Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. listopada 2018. god. u 10:28

rimac1210181

 

Hrvatska pjevačica i skladateljica Marija Husar Rimac sinoć je u društvu brojnih prijatelja i glazbenih kolega započela novo poglavlje u svom životu. U Samoboru je otvorila Glazbeni atelje Marija Husar Rimac u kojem će svi zaljubljenici u pjevanje moći dobiti vrhunsku poduku, unaprijediti svoje vokalne sposobnosti bez obzira na dob te naučiti sve tajne scenskog nastupa.


Opširnije...
 
Domenica je 'Baš baš' zgodna i ima novu pjesmu i spot Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 28. rujna 2018. god. u 13:05

domenica2809

 

Nakon uspješnih hitova „Vidi se iz aviona“, „Ljubavna limunada“, “Kad sam s tobom”, dueta s Kedžom u pjesmi „Mi protiv nas“ s kojom je osvojila i Grand prix ovogodišnjeg Splitskog festivala, autora Ivana Huljića, mlada, talentirana, Domenica Žuvela ima novu pjesmu i spot pod nazivom „Baš baš“.


Opširnije...
 
Maja Šuput pokreće svoj brend 'Majushka' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 06. rujna 2018. god. u 11:59

maja0709

 

Maja Šuput sinonim je za pozitivnu energiju. Sve što dotakne, gdje god zapjeva, teško tko ostaje ravnodušan ili bezvoljan. Poznata po osmijehu koji nikada ne skida s lica, uvijek dobro raspoložena­ i spremna za akciju. Upravo zato je i odlučila svoj višak energije, ako je to zaista fizički moguće, pretočiti u sjajan poslovni potez. Partner u svemu joj je njezin zaručnik Nenad Tatarinov s kojim se savršeno slaže i nadopunjuje u idejama. Kako on kaže, „Maja u svemu ima kreativnu ulogu, a ja njezine ideje sprovodim u djelo.“


Opširnije...
 
'Bitango moja' novi je ljetni hit Antonije Šole Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. kolovoza 2018. god. u 00:10

sola1408181

 

Antonija Šola provodi ljeto duž obale Jadrana na prekrasnoj luksuznoj jahti, a društvo joj povremeno pravi njezina ekipa i atraktivni plesači Kristijan, Antonio i Andrija. Spot pjesme miriše na ljeto i dobru zabavu, a uzavreli ritmovi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, jednostavno zovu na ples. Za glazbu i tekst pjeme „Bitango moja", zaslužna je upravo Antonija koja već godinama stvara pjesme za mnoge izvođače.


Opširnije...
 
Jole u najnovijoj pjesmi poziva na pravu ljetnu partijanu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 29. lipnja 2018. god. u 12:07

jole2906

 

Ljeto je rezervirano za odmor i opuštanje, a kako bi bilo još začinjenije i zabavnije, Joško Čagalj - Jole, jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika, pripremio je pravi ljetni hit koji će sigurno odzvanjati u svakom dobrom društvu koje zna kako napraviti pravi tulum. Pjesma ima iznimno plesan ritam uz koji će rijetko tko ostati na mjestu ravnodušan.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 46

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.